Μάριος Φραγκούλης: Γιατί αρνείται να παίξει σε μιούζικαλ στην Ελλάδα;
Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: Γιατί αρνείται να παίξει σε μιούζικαλ στην Ελλάδα;

Ο Μάριος Φραγκούλης δέχτηκε πολλές προτάσεις να κάνει μιούζικαλ στην Ελλάδα και αρνήθηκε. Τι τον έκανε να πει όχι;

«Εχω συνηθίσει να προγραμματίσω περίπου ένα με δύο χρόνια, πριν από κάθε βήμα. Σε κάθε παράσταση με αφορά όχι μόνο ο συμπρωταγωνιστής μου, αλλά όλο το σύνολο της ομάδας. Από τον ήχο, τα φώτα, τους τεχνικούς και τις ταξιθέτριες, έως και τη μικρότερη λεπτομέρεια. Αυτό που έγινε με το «Grease» ήταν μία μεγάλη εξαίρεση λόγω του σκηνοθέτη David Gilmore, που τον εμπιστευόμουν και θεωρούσα ότι θα φέρει εις πέρας αυτό το τόσο σπουδαίο μιούζικαλ.Η ιστορία έδειξε ότι δεν ήταν λάθος επιλογή, αλλά λάθος συνθήκες παραγωγής. Αυτό το λάθος ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Γι' αυτό έχει γίνει πολύ πιο δύσκολος στις επιλογές μου και έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις. Δεν θέλω να χάνω πλέον χρόνο στη ζωή μου και στην καλλιτεχνική μου πορεία, αλλά να κερδίζω και να μεγαλώνω τα όρια μου» τόνισε στην Real.

-Σου είχαν γίνει προτάσεις για το περίφημο μιούζικαλ Sunset Boulevard μια φορά από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μια από τη Μαρινέλλα, αλλά δεν είπες το ναι...

«Το πρόβλημα με τις προτάσεις από την Αλίκη και τη Μαρινέλλα δεν ήταν φυσικά οι ίδιες, καθώς από μόνες τους σφράγισαν τον κινηματογράφο και τη μουσική στην Ελλάδα με το θεόρατο ταλέντο τους, αλλά όλο το υπόλοιπο, κομμάτι της παραγωγής που πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους τρίτους πρωταγωνιστές. Ακόμα και οι δευτερεύοντες ρόλοι είναι εξίσου σημαντικοί στην πλοκή και στην εξέλιξη του έργου. Εύχομαι πραγματικά από καρδιάς να βρεθούν οι τρόποι, οι μουσικές σχολές και η στήριξη που πρέπει να υπάρχει για να στηθούν τέτοιες παραγωγές. Θεωρώ ότι και η Αλίκη αλλά και η Μαρινέλλα, παρά το ότι είναι τόσο διαφορετικές προσωπικότητες η μία από την άλλη, θα ήταν εξίσου σπουδαίες στον ρόλο όπως και η Glenn Close που σφράγισε με την ερμηνεία της το Norma Desmond».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved