Από σεμνή μουσουλμάνα…σέξι Λολίτα η Τζωρτζίνα Λιώση
Showbiz

Από σεμνή μουσουλμάνα…σέξι Λολίτα η Τζωρτζίνα Λιώση

Από τη σεμνή μουσουλμάνα Ντιλέκ στη σειρά «Ταμάμ» η Τζωρτζίνα Λιώση ετοιμάζεται να γίνει σέξι Λολίτα στο θεατρικό σανίδι.

Θα ενσαρκώσει μια κλασική ηρωίδα, το ανήλικο κορίτσι που ξύπνησε τα πάθη ενός καθηγητή στο έργο του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ, το οποίο, το 1955, όταν και εκδόθηκε, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Πρόκειται για την παράσταση «Lolita Revised», σε σκηνοθεσία και επιμέλεια κειμένου και μουσικής του Χρήστου Καρασαββίδη, η οποία θα ανεβεί από τις 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο επί Κολωνώ.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ντιλέκ στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ», υποδυόμενη την κόρη του Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης), του τουρκικής καταγωγής μουσουλμάνου, που παντρεύτηκε μια Ελληνίδα.

«Εμπνευσμένο από το ομώνυμο αιρετικό μυθιστόρημα, το “Lolita Reversed” ξαναγράφει από την αρχή τη θυελλώδη ερωτική ιστορία ανάμεσα στον πατριό και στο ανήλικο νυμφίδιο, εξερευνώντας τα όρια της παιδικής σεξουαλικότητας και της εκμετάλλευσης ανάμεσα στον θύτη και στο θύμα, ιδίως, όταν αυτοί οι ρόλοι είναι δυσδιάκριτοι» σημειώνει ο σκηνοθέτης, ο οποίος πέρυσι ανέβασε με μεγάλη επιτυχία το έργο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ επισημαίνεται πως η εκδοχή που θα δούμε θα είναι ολοκαίνουργια και χωρίς περικοπές.

Ο Κώστας Καζανάς θα υποδυθεί τον πατριό της Λολίτας, ενώ στην παράσταση παίζουν ακόμη οι Μάρω Παπαδοπούλου, Δώρα Παρδάλη και Νικόλας Ανδρουλάκης, αλλά και η κόρη της Γιούλης Ηλιοπούλου, Κρίστελ Καπερώνη.

Πηγη:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved