Κατερίνα Τσάβαλου: «Ανυποµονώ να κρατήσω αγκαλιά το µωρό µου. Περιµένω πώς και πώς αυτή τη στιγµή»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Ανυποµονώ να κρατήσω αγκαλιά το µωρό µου. Περιµένω πώς και πώς αυτή τη στιγµή»

H χαρά της Κατερίνας Τσάβαλου δεν περιγράφεται, καθώς περιµένει τον καρπό του έρωτά της µε τον Δημήτρη Στεργίου.

Η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο µήνα της εγκυμοσύνης της και όλα κυλούν οµαλά. «Ανυποµονώ να κρατήσω αγκαλιά το µωρό µου. Περιµένω πώς και πώς αυτή τη στιγµή», εξοµολογείται στη Real. Το κορίτσι που έχουµε αγαπήσει µέσα από πολλές τηλεοπτικές σειρές θα φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδί στις αρχές Φεβρουαρίου. Πριν από λίγες ηµέρες, η ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram φωτογραφία µε τη φουσκωµένη της κοιλίτσα ακάλυπτη, πάνω στην οποία είχε γράψει στα αγγλικά: «Baby on board» («Μωρό καθ’ οδόν»). Σε επόµενη ανάρτησή της, όπου είχε στήσει δύο φιγούρες γνωστής αγαπηµένης µάρκας παιχνιδιών µέσα σε ένα καρότσι, έγραψε: «Νιώθω απέραντη ευγνωµοσύνη και θέλω µε αυτή τη φωτογραφία να πω ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλους!».
Αν και η Κατερίνα είναι αναγνωρίσιµο πρόσωπο, µε τον σύντροφό της έχουν φροντίσει να είναι πολύ χαµηλών τόνων και αποφεύγουν να εκθέτουν τη σχέση τους. Η ηθοποιός και ο Δημήτρης Στεργίου συγκατοίκησαν από τον πρώτο µήνα στα νότια προάστια και συγκεκριµένα στο Παλαιό Φάληρο, όπου βρίσκεται το σπίτι του αγαπηµένου της. Η συγκατοίκηση φαίνεται, λοιπόν, ότι ήταν πολύ γούρικη, αφού όλα ήρθαν έτσι όπως κάθε ζευγάρι ονειρεύεται. Και µπορεί εκείνος να µην ανήκει στον ίδιο επαγγελµατικό χώρο µε την Κατερίνα (είναι στέλεχος µεγάλου οµίλου που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων), όµως έχουν πολλά άλλα κοινά να µοιραστούν, ενώ σε λίγους µήνες θα έχουν και κάτι ακόµη... Το σηµαντικότερο της ζωής τους.
Άλλωστε, ο ∆ηµήτρης άλλαξε ριζικά την άποψη της ηθοποιού για τον γάµο και πλέον σκέφτεται θετικά την ιδέα. Όσοι γνωρίζουν καλά την Κατερίνα δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο να κάνει γάµο και βάφτιση µαζί, αν και σίγουρα είναι κάτι που θα σκεφτεί αφού πρώτα φέρει στον κόσµο το µωράκι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved