Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Σεϊτάνης
Showbiz

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Σεϊτάνης

Άλλος ένας θάνατος που σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Ο ηθοποιός Δημήτρης Σεϊτάνης «έφυγε» από τη ζωή. Όλα τα χρόνια της πορείας του στον χώρο της υποκριτικής ήταν αφοσιωμένος στο παιδικό θέατρο.

Ο Δημήτρης Σεϊτάνης ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών και έπαιξε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1983, ενώ εργαζόταν και ως βοηθός σκηνοθέτη.

Είχε σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του όπως με τους Μίνωα Βολανάκη, Νίκο Χαραλάμπους, Σταμάτη Φασουλή, Γρηγόρη Γρηγορίου, Τάκη Βουτέρη, Λάκη Λαζόπουλο.

Το 1997 δημιούργησε και διηύθυνε το «ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ», μια ομάδα θεάτρου για τα παιδιά και τους νέους, οι παραστάσεις της οποίας επιχορηγούνταν για χρόνια από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Με το ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα θεατρική παράσταση για εφήβους «Το γέλιο των Θεών».

Από το 2010 έως το 2014 στέγασε το Θέατρο Νέων σε ένα χώρο που μεταμόρφωσε ο ίδιος από συνεργείο αυτοκινήτων σε Θέατρο – Χώρο Πολιτισμού, το Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια». Επίσης, είχε συμμετάσχει σε σεμινάρια και διεθνή συνέδρια για το θέατρο, τις τέχνες και την εκπαίδευση και το παραμύθι.

Τέλος, είχε διετελέσει μέλος, Γεν. Γραμματέας του Δ. Σ και Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ASSITEJ ενώ ήταν για 3 χρόνια στο Δ.Σ. του Σωματείου «Φίλοι Μίνου Βολανάκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved