Σοκ για ηθοποιό: Ο 16χρονος γιος της τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που έγιναν στο Πολυτεχνείο
Showbiz

Σοκ για ηθοποιό: Ο 16χρονος γιος της τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που έγιναν στο Πολυτεχνείο

Γιος γνωστής ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, που βρέθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, είναι ο 16χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην προσπάθεια του να δραπετεύσει από τους Αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο Πολυτεχνείο.

Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, έξω από την ΜΕΘ του ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Έξω από την Εντατική νυχθημερόν είναι η μητέρα του, που βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους γιατρούς.

Οι συνθήκες του τραυματισμού του 16χρονου έγιναν γνωστές από μία ανάρτηση σε ιστοσελίδα Αντιεξουσιαστών στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων πως το παιδί και ενώ ήταν τραυματισμένο, οι αστυνομικοί δεν του έβγαλαν τις χειροπέδες.

Η θέση της ΕΛ.ΑΣ για το σοβαρό περιστατικό είναι ότι ο ανήλικος τραυματίστηκε ενώ φορούσε χειροπέδες και ότι δεν ήταν δυνατόν να αφαιρεθούν λόγω της κατάστασής του. Όταν πια ο 16χρονος είχε τραυματιστεί, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους βγάλουν τις χειροπέδες, πλην όμως ο μαθητής ήταν σε σοκ και υπερδιέγερση με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να μην είναι εφικτό σύμφωνα με την εφημερίδα espresso.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως ακόμα και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο ζήτησαν να μην βγάλουν τις χειροπέδες από τον 16χρονο, προκειμένου να παραμείνει με ασφάλεια στο φορείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved