Βολιώτη: «Θέλω να μεταδώσω στην κόρη μου να µη φοβάται. Για τίποτα. Και να είναι καλός άνθρωπος»
Showbiz

Βολιώτη: «Θέλω να μεταδώσω στην κόρη μου να µη φοβάται. Για τίποτα. Και να είναι καλός άνθρωπος»

Η Βίκυ Βολιώτη μιλάει για τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, την υιοθετημένη κόρη της αλλά και για το θέατρο όπως και για την πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση με το remake της επιτυχημένης σειράς "Λόγω Τιμής"

Έχεις µια υπέροχη κορούλα (σ.σ.: η Β. Βολιώτη υιοθέτησε τη µικρή της Αννα από την Αιθιοπία). Ποιο είναι το βασικό πράγµα που θέλεις να της µεταδώσεις;

Να µη φοβάται. Για τίποτα. Και να είναι καλός άνθρωπος.

∆ιάβασα κάπου ότι όταν ήσουν µικρή ήσουν ατρόµητη.

Ήµουν. ∆υστυχώς, γύρω στα 30 µου, αυτό ανατράπηκε µε πολλή, πολλή ένταση, για πολλά χρόνια. Έχω ευτυχώς καταφέρει να το ισορροπήσω, όµως εκείνο το ατρόµητο παιδί το νοσταλγώ πολύ. Είναι άσχηµος ο φόβος, σου στερεί την ελευθερία σου, τη χαρά της ζωής.

Θα µου πεις για τον Μαρκουλάκη-σκηνοθέτη;

Είναι δύσκολο να µιλάς για έναν άνθρωπο µε τον οποίο έχεις τέτοια σχέση ζωής. Λοιπόν, όλα κύλησαν «βούτυρο» µε τον Κωνσταντίνο. Ως σκηνοθέτης ήταν απαιτητικός µεν, πολύ ευγενής δε. Γιατί είναι από τη φύση του ένας πολύ ευγενής άνθρωπος. Οι πρόβες του «Αυγούστου» έγιναν µε πολλή αγάπη. Είµαστε αδελφικοί φίλοι, καµία πλευρά του Κωνσταντίνου δεν µου είναι άγνωστη. Παρ’ όλα αυτά οµολογώ ότι η ωριµότητα µε την οποία το δούλεψε όλο αυτό ήταν έκπληξη.

Μαρκουλάκης, Σµαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης... Πώς έχει στεριώσει τόσα χρόνια η φιλία µεταξύ σας;

Είναι οικογένειά µου, αδέλφια µου. ∆εν ξέρω πώς έγινε αυτό, ξέρω όµως ότι και η φιλία θέλει δουλειά. Μη νοµίζεις ότι δεν έχουµε τσακωθεί ποτέ ή διαφωνήσει - τρελές διαφωνίες! Αλλά ποτέ δεν δηµιουργήθηκε ρήξη ανάµεσά µας. Είχα φοβηθεί λίγο όταν ήταν να δουλέψουµε µαζί, γιατί όταν βρίσκεσαι µε φίλο σε δουλειά δεν κρατάς εύκολα τα όρια. Αλλά, ευτυχώς, όλα πήγαν καλά.

Η δική σας η φουρνιά δηµιούργησε ένα καινούργιο στιλ ηθοποιών. Πολύ ταλαντούχων, πολύ γοητευτικών, πολύ ξεχωριστών, αλλά όχι άπιαστων σταρ. Πώς έγινε αυτό;

∆εν µπορώ να το δω καθαρά αυτό, όµως µπορώ να σου πω ότι τον τρόπο σκέψης µας τον διαµορφώσαµε, κατά κάποιον τρόπο, όλοι µαζί. Με επηρεάζει, ως έναν βαθµό, το πώς βλέπει τον κόσµο η Σµαράγδα ή οι συζητήσεις µας µε τον Κωνσταντίνο. Υπάρχει µεγάλη ανταλλαγή απόψεων µεταξύ µας και µάλλον το επικοινωνούµε αυτό.

Με τη θρυλική σειρά «Λόγω Τιµής» της Μιρέλλας Παπαοικονόµου, που λέγεται ότι θα επιστρέψει στη µικρή οθόνη µε τους ίδιους πρωταγωνιστές, τι γίνεται;

Νοµίζω πως έχει γράψει δύο επεισόδια η Μιρέλλα, ίσως και τρίτο. Πάντως, υπάρχει µια διάθεση να γίνει ένας ακόµα κύκλος, «Λόγω Τιµής, 20 χρόνια µετά». Νοµίζω ότι όλοι θα το ήθελαν, γιατί αυτή η σειρά ήταν για όλους µας πολύ ιδιαίτερη. Είχαµε περάσει καταπληκτικά. Τότε είχα πάθει τις πρώτες κρίσεις πανικού, οπότε για µένα τα γυρίσµατα ήταν σαν φάρµακο. Και την επιτυχία και το βάρος της τα µοιραστήκαµε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved