Πολλά µε τροµάζουν, γιατί έχω δει ανθρώπους να καταστρέφονται. Νοµίζω ότι δεν θα κάνω ποτέ λίφτινγκ!
Showbiz

Πολλά µε τροµάζουν, γιατί έχω δει ανθρώπους να καταστρέφονται. Νοµίζω ότι δεν θα κάνω ποτέ λίφτινγκ!

Από τον θρυλικό της ρόλο στην «Αναστασία» µέχρι σήµερα, η Μυρτώ Αλικάκη θεωρείται σύµβολο του σεξ και είναι αξιοσηµείωτο το γεγονός ότι πιστεύει µόνο στη φυσική οµορφιά.

Παρόλο που έχει περάσει τα 40, δεν έχει πειράξει το παραµικρό πάνω της: «∆εν έχω αισθανθεί την ανάγκη. Ο χρόνος προσθέτει γοητεία, αν είναι φιλικός µαζί σου. Προσέχω σε φυσιολογικό βαθµό τον εαυτό µου. ∆εν κάνω διαρκώς ατασθαλίες, έχω από τη φύση µου ένα µέτρο. Κάνω τη γυµναστικούλα µου, αλλά µη φανταστείτε ότι χτυπιέµαι στα γυµναστήρια. Προσπαθώ να διατηρώ τη φυσική µου κατάσταση, όχι να χτίσω κορµί. Το σώµα µου είναι εργαλείο µου. Θέλω να είµαι ευλύγιστη, δυνατή, να µπορώ να αντεπεξέλθω σε απαιτήσεις ρόλων. Εχω ενέργεια. Σε σχέση µε το αισθητικό κοµµάτι, υπάρχουν πολλά που µε τροµάζουν, γιατί έχω δει ανθρώπους να καταστρέφονται. Νοµίζω ότι δεν θα κάνω ποτέ λίφτινγκ - και από φόβο. Σε ό,τι αφορά τις ενέσεις µπότοξ και τέτοια, θεωρώ ότι και το πρόσωπό µου είναι εργαλείο µου και δεν θα µπορεί να εκφράζεται. ∆εν θέλω να παγώσει το πρόσωπό µου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που µεγαλώνουν φυσικά και νιώθουν καλά µε τον εαυτό τους. Αν και η νεότητα θεωρείται µια υπέροχη κατάσταση, για εµένα δεν είναι στα αλήθεια η πιο υπέροχη κατάσταση. Νιώθω καλύτερα µετά τα 40 µου, παρά όταν ήµουν 25. ∆εν θα ήθελα να γυρίσω πίσω» λέει στη Real.
Ενα από τα όνειρα της Μυρτώς Αλικάκη είναι να υποδυθεί µια τραγική ηρωίδα: «Θα ήθελα να αναµετρηθώ µε το αρχαίο δράµα. Υπάρχουν κλασικοί ήρωες που µε ενδιαφέρουν. Ελπίζω να έρθουν και ταινίες κινηµατογραφικές. Μπαίνω σε ενδιαφέρουσες δεκαετίες από δηµιουργική άποψη». Φέτος τηλεοπτικά θα τη δούµε στη νέα σειρά του Alpha «Τατουάζ», ενώ θα παίζει για δεύτερη χρονιά στην παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη «Το ψέµα», στο Μικρό Παλλάς, αλλά και στις «Γυναίκες», στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, µια µουσικοθεατρική παράσταση µε τις Φωτεινή Βελεσιώτου και Αναστασία Μουτσάτσου. Θα συνεχιστεί, επίσης, για 12 επεισόδια η πολιτιστική εκποµπή στην ΕΡΤ3 «Εναλλακτικά Artοποιήµατα», την οποία παρουσιάζει µαζί µε τον Χάρη Μαυρουδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved