Χαλακατεβάκης: 24 χρόνια μετά τους «Απαράδεκτους» συνεργάζεται ξανά με την Παπαδοπούλου
Showbiz

Χαλακατεβάκης: 24 χρόνια μετά τους «Απαράδεκτους» συνεργάζεται ξανά με την Παπαδοπούλου

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης 24 χρόνια μετά την αυλαία της σειράς «Οι Απαράδεκτοι» συνεργάζεται ξανά με την Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά αυτή τη φορά στο θέατρο και μιλάει για αυτή του τη δουλειά.

Φέτος συμμετέχετε στην παράσταση «Μαντάμ Σου­σού». Ποιος είναι ο ρόλος σας;

Κάνω έναν διπλό ρόλο. Υποδύομαι έναν λαϊκό άνθρωπο ο οποίος ζει στον Μπύθουλα και ταυτόχρονα έναν αφη­γητή, που αποκαλύπτεται στο τέλος ποιος είναι. Κανείς από τους ηθοποιούς, εκτός από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Άλκη Κουρκούλο και τον Κώστα Κόκλα, που υποδύονται συγκεκριμένους ρόλους, δεν κάνει μόνο ένα πράγμα στην παράσταση.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μετά 20 περίπου χρόνια, από την εποχή των «Απαράδεκτων»;

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Με τη Δήμητρα είμαστε πολύ αγαπημένοι, κατά καιρούς έχουμε συναντηθεί, αλλά δεν έχουμε συνεργαστεί. Τώρα ξαναβρεθήκαμε και είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα, παρότι έχουν περά­σει τόσα χρόνια. Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί και η Δήμητρα δεν έχει χάσει την αθωότητα της και εγώ είμαι όπως ήμουν: απλός και ανθρώπινος.

Ποιο είναι το επίκαιρο στοιχείο του έργου; Η «Σουσού» είναι πολύ επίκαιρη στην εποχή μας, γιατί ο σουσουδισμός είναι πια μόδα. Αν εκείνη η Σουσού ήταν μία και μοναδική, πλέ­ον, στη σύγχρονη εποχή, βλέπουμε πολλές Σουσούδες, για­τί ο σουσουδισμός έχει «βαρέσει» την κοινωνία μας. Ταυ­τόχρονα,όμως, υπάρχει και ένα συγκινητικό στοιχείο στη «Μαντάμ Σουσού»; όταν επιστρέφει στην πραγματικότητα, επειδή καταρρέει οικοδομικά, κάτι που θα πονέσει και θα συγκινήσει τον κόσμο. Το '50 επέστρεψε στη χώρα. Έγινε μία επιστροφή στην κατάσταση που πρέπει να μετράς τα χρήματα σου, τις κινήσεις σου, να κάνεις κουμάντο. Όλα αυτά είναι πολύ σημερινά. Η παράσταση πρέπει να πω ότι έχει πίσω της πολλή δουλειά και είναι προσεγμένη έως τη λεπτομέρεια, τόσο στα σκηνικά -που εναλλάσσονται- όσο και στα κουστούμια. Περιλαμβάνει, επίσης, τραγούδια αγαπημένα και καινούργια, τα οποία έχει δημιουργήσει η Μαρίζα Ρίζου.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved