Στο πλευρό του Νίκου Διαμαντόπουλου οι κορυφαίοι DJs για το θέμα της υγείας του
Showbiz

Στο πλευρό του Νίκου Διαμαντόπουλου οι κορυφαίοι DJs για το θέμα της υγείας του

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς/DJs/remixers. Τον Μάρτιο, διαγνώστηκε με νευρίνωμα (καλοήθη όγκο στο κεφάλι), μία πολύ σπάνια περίπτωση.

Εννιά στους δέκα γιατρούς που τον εξέτασαν, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και λόγω της σπανιότητας της περίπτωσης δεν τον αναλαμβάνουν και τον παρότρυναν σθεναρά να πάει στο εξωτερικό, αφού δεν υπάρχει η εμπειρία για μια τόσο περίπλοκη εγχείρηση στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής Ini στο Αννόβερο, που εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά και το κόστος γι' αυτή τη δύσκολη επέμβαση είναι τεράστιο.

Έτσι, φίλοι του και συνεργάτες του πήραν την πρωτοβουλία και την απόφαση να βοηθήσουν. Συγκεντρώνονται για να παίξουν μουσική με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσουν. Τρεις ημερομηνίες, τρεις χώροι σε όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 30/09 στο Bolivar Beach Bar (Αθήνα), την Κυριακή 8/10 στο Piccadilly (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 14/10 στο Pas Mal (Πάτρα).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved