Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όλοι έχουμε υπάρξει κλαμένοι…»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όλοι έχουμε υπάρξει κλαμένοι…»

Πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ήταν κλαμένη.

«Δεν μου είχε συμβεί κάτι που δεν συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Ήταν για εμένα μια δύσκολη μέρα. Υπάρχουν πολλές τέτοιες και αυτό που έλεγα στο κείμενο ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι τίποτα δεν πάει καλά, απογοητεύεσαι, σε πληγώνουν, πληγώνουν τους δικούς σου ανθρώπους...

Ήθελα με αυτή τη φωτογραφία απλά να επικοινωνήσω. Οι περισσότεροι στα social media, και εγώ μαζί, δεν το αρνούμαι, ανεβάζουμε την όμορφη πλευρά. Δεν είναι κακό να δείχνουμε στον κόσμο και την άλλη πλευρά, γιατί ενδεχομένως να υπάρχει μια λίγο περίεργη εικόνα για το πώς είναι η ζωή η δική μας, όσων κάνουμε αυτή τη δουλειά. Και εμείς θα κλάψουμε, και εμείς θα πάθουμε διάφορα και νομίζω ότι θα τα ξεπεράσουμε και θα τα ξεπεράσουμε.

Αυτό ήταν το μήνυμα. Η φωτογραφία μπορεί να φάνηκε κάπως σοκαριστική, με την έννοια ότι δεν έχω ανεβάσει ξανά κάτι τέτοιο, αλλά θεωρώ ότι το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν πολύ πιο σημαντικό. Όλοι έχουμε υπάρξει κλαμένοι, φαντάζομαι, οπότε γιατί να μη φανεί κι αυτό μέσα από τα social media που είναι ένα κομμάτι της κανονικής μας ζωής θεωρητικά ή έτσι θα έπρεπε να είναι κατά τη γνώμη μου», λέει η παρουσιάστρια στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved