O Ντέιβιντ Μπάουι κρυβόταν για να αποφύγει τον Ρότζερ Μουρ
Showbiz

O Ντέιβιντ Μπάουι κρυβόταν για να αποφύγει τον Ρότζερ Μουρ

Έφτασε στο σημείο να κρύβεται κάτω από το τραπέζι για να τον… αποφύγει.

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει ο Χολιγουντιανός σεναριογράφος Χάνιφ Κουρέσι, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη μεταξύ των δυο πρώην φίλων και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Ο συγγραφέας Ντύλαν Τζόουνς, συμπεριέλαβε την ιστορία του Χάνιφ Κουρέσι στο νέο του βιογραφικό βιβλίο με τίτλο «David Bowie: A Life», σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «ένας από τους πιο περίεργους ανθρώπους που βρέθηκαν ποτέ στον δρόμο του Ντέιβιντ Μπάουι ήταν ο Ρότζερ Μούρ».

«Ο Κουρέσι μου είπε μια ιστορία για το διάστημα που είχε μετακομίσει ο Ντέιβιντ Μπάουι στην Ελβετία στα τέλη της δεκαετίας του '70 για να γλιτώσει τους φόρους και τους εμπόρους ναρκωτικών. Έμενε σε ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια της Γενεύης και δεν γνώριζε κανέναν. Μια μέρα, περίπου στις πεντέμισι το απόγευμα, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας και ήταν ο Ρότζερ Μουρ. Μπήκε μέσα και ήπιαν ένα φλιτζάνι τσάι. Ύστερα έκατσε και για ποτό, μετά δείπνο και άρχισε να του αφηγείται πολλές ιστορίες από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Πέρασαν πολύ ωραία εκείνη την νύχτα. Αλλά, την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα ήταν πάλι στην πόρτα του διάσημου μουσικού ο Ρότζερ Μουρ. Αυτοπροσκαλέστηκε και ζήτησε να πιει ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να του λέει και πάλι τις ίδιες ιστορίες».

«Μετά από δύο εβδομάδες, με τον Ρότζερ Μουρ να εμφανίζεται κάθε μέρα στις 5.30 το απόγευμα, ο Μπάουι είχε φτάσει στο σημείο να κρύβεται κάτω από το τραπέζι της κουζίνας και να προσποιείται πως δεν είναι μέσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved