Ανθή Βούλγαρη: Χειρουργείται στο κεφάλι – Δείτε τι έκανε πριν την επέμβαση
Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Χειρουργείται στο κεφάλι – Δείτε τι έκανε πριν την επέμβαση

Η Ανθή Βούλγαρη σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ο καλοήθης όγκος από το κεφάλι της.

Το πρόβλημα υγείας της η ίδια η δημοσιογράφος το ανακοίνωσε μέσα από τα social media και είχε γράψει τότε: "Απο την ημέρα που έμαθα πως πρέπει να χειρουργηθώ γιατί οι γιατροί βρήκαν πως έχω στο κεφάλι μου ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα σκέφτομαι αν πρέπει ή όχι να μοιραστώ δημόσια ότι μου συμβαίνει. Απο τη μια σκέφτομαι πως ίσως έτσι μπορέσω να βοηθήσω λιγάκι έστω και ψυχολογικά κάποιους που πάσχουν απο το αντίστοιχο ή κάτι παρόμοιο απο την άλλη δεν θέλω να γίνω drama queen. Μια καλή μου φίλη μου είπε "Ανθή κάνε αυτό που λέει η ψυχή σου χωρίς δεύτερες σκέψεις" και έτσι αποφάσισα πως θα γράφω δημόσια τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου.".

Λίγες μέρες πριν την επέμβαση ακολουθούσε κανονικά το καθημερινό πρόγραμμά της και έκανε γυμναστική μιας και όπως τόνισε: «Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση είναι πιο εύκολη όταν ο οργανισμός είναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο»!

Η Ανθή από χθες βρίσκεται στο νοσοκομείο μιας και σήμερα θα υποβληθεί σ' αυτή την λεπτή χειρουργική επέμβαση και την επισκέφτηκε η πρώην συνεργάτιδά της από το «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Ειρήνη Γκανιάτσου, όπου και δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα. Όπως θα δείτε η Ανθή χαμογελούσε, δεχόταν τα πειράγματα της φίλης της και έφαγε το φαγητό της. Εμείς ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση μετά την επέμβαση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved