Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μίλησα ξανά με την τελευταία μου σχέση μετά το Survivor»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια… εντυπωσιακή είσοδο σε παραλία της Σκιάθου για να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου.

«Χαρά είναι αυτό που ζω, το να συναντάς κόσμο και να σε ξέρει. Διάσημος… Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου! Είναι κάπου 100.000 ευρώ το έπαθλο. Δεν είχα οικονομικά προβλήματα, δεν ξέρω πραγματικά γιατί κάποιος που υπάρχει στη δημοσιότητα, να μπει σε ένα παιχνίδι, επειδή έχει οικονομικό πρόβλημα!

Ο πρώτος λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να σταματήσω τη δουλειά που έκανα, δεν ήξερα τι καινούργιο ήθελα να κάνω, τα λεφτά ήταν ένας λόγος, αλλά τριτεύων. Δεν σκεφτόμουν τι θα έκανα τα 100 χιλιάρικα, δεν έχω σκεφτεί ακόμη τι θα τα κάνω, γιατί δεν τα έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου, νομίζω θα τα πάρω μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες.

Εκτιμώ τις προτάσεις που μου έχουν γίνει, αλλά θέλω να το κάνω με τον τρόπο το δικό μου, δεν θέλω να το κάνω δουλειά όλο αυτό. Δεν έχω κανένα συνεργάτη, ούτε μάνατζερ, μόνο το λογιστή μου. Δεν το λέω απολογητικά, απλά έχουν ακουστεί διάφορα. Έχω κινηθεί έτσι, γιατί από προσωπικές μου εμπειρίες σε νοσοκομεία, το να παραστείς σε έναν άνθρωπο και να του σταθείς, δεν κοστίζει κάτι!» είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για τις επισκέψεις που έκανε στα νοσοκομεία, είπε: «Τη γυναίκα την αγαπάω πια! Για μένα η οικογένεια είναι αξία, είναι και λίγο τυχερά όλα αυτά! Έχω συμβιώσει με τρεις ανθρώπους, αλλά δεν προχώρησε. Δεν μίλησα ξανά με την τελευταία μου σχέση μετά το Survivor, δεν ξέρω και σε τι φάση είναι. Τώρα είμαι ελεύθερος κι ωραίος! Εύχομαι κάποια στιγμή να βρω κάποια γυναίκα. Η μαμά μου είναι πολύ δυναμική, γυναίκα παλαιάς κοπής, πάντα μας πρόσεχε. Όταν ένας γονέας φεύγει από τη ζωή, είναι επόμενο ότι ο άλλος θα αναλάβει περισσότερες ευθύνες, και προσπάθησα να την ξεκουράσω από μικρός. Από τα 14 άρχισα να τη βοηθάω, μόλις πέθανε ο πατέρας μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved