Το νέο κορίτσι του Στράτου Τζώρτζογλου! Ο έρωτας και η ρομαντική έξοδος (φωτό)
Showbiz

Το νέο κορίτσι του Στράτου Τζώρτζογλου! Ο έρωτας και η ρομαντική έξοδος (φωτό)

Η ζωή του Στράτου Τζώρτζογλου άλλαξε ξαφνικά όταν τον περασµένο Φεβρουάριο µπήκε σε αυτή ένα πολύ όµορφο κορίτσι, η Σοφία Μαριόλα, η οποία κατάφερε να κάνει τον ηθοποιό να ξαναερωτευτεί.

Και από τότε οι δυο τους βιώνουν τον απόλυτο έρωτα σύμφωνα με τη Real! Μπορεί να γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Αφροδίτη µε γούνα», όµως ο έρωτάς τους φούντωσε µόλις τον περασµένο Ιούνιο, όταν εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές. Από τότε είναι αχώριστοι και πολύ δεµένοι. Τόσο, που ήδη η 27χρονη Σοφία, η οποία είναι δασκάλα µουσικής, σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει τον σύντροφό της στις Ηνωµένες Πολιτείες, όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία δύο χρόνια.
Μέχρι τότε, όµως, για το ζευγάρι είναι ακόµα καλοκαίρι, γεµάτο έρωτα και πάθος, και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βιώσουν αυτά τα τόσο έντονα συναισθήµατα, που µοιράζονται.
Πριν από µερικά βράδια, µάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου συνηθίζουν να καταφεύγουν για να διασκεδάσουν ή απλώς για να απολαύσουν το ποτό τους µε καλή µουσική. Αυτή τη φορά επέλεξαν το bar restaurant «Mask» στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, σε µία από τις πιο γραφικές συνοικίες της Αθήνας. Εκεί οι δυο τους απόλαυσαν το δείπνο τους και ύστερα το ποτό τους, πριν συνεχίσουν τη βραδιά µε έναν χαλαρό περίπατο στους δρόµους του ιστορικού κέντρου.
Μπορεί να τους... χωρίζουν 25 ολόκληρα χρόνια, όµως αυτό δεν δείχνει να αποτελεί εµπόδιο στην ευτυχία τους. Το αντίθετο µάλιστα, αφού ο Στρ. Τζώρτζογλου δεν κρύβει τον ενθουσιασµό του για εκείνη, ενώ και η Σοφία από την πλευρά της δεν σταµατά να τον φροντίζει και να είναι τρυφερή µαζί του, αποδεικνύοντάς του κάθε στιγµή πόσο πολύ τον θαυµάζει. «Εν αρχή είναι ο έρωτας! Η γνωριµία µας ήταν ηλεκτρική εκκένωση», δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πρόσφατα ο ηθοποιός και συνέχισε µε χιούµορ και µε άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση: «Η ενέργεια της Σοφίας είναι τόσο θεραπευτική, που σκέφτοµαι να ανοίξω ένα µεγάλο µαγαζί να έρχονται οι άνθρωποι απλώς να την κοιτάνε, να παίρνουν την ενέργειά της και να θεραπεύονται». Όσο για εκείνη, όταν ρωτήθηκε στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη ποιο είναι το ελάτωµµα του αγαπηµένου της, µε µία λέξη τα... είπε όλα: «Είµαι ερωτευµένη», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν βρίσκει κανένα ελάττωµα στον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved