Παπαδοπούλου – Βαλαβάνη: H κόντρα τους φουντώνει!
Showbiz

Παπαδοπούλου – Βαλαβάνη: H κόντρα τους φουντώνει!

Πριν από λίγες μέρες οι θαμώνες πολύ γνωστού καφέ-μπαρ στη Γλυφάδα έγιναν μάρτυρες ενός επεισοδίου, που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Ευριδίκη Βαλαβάνη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου κάθε άλλο παρά καλές είναι.

Οι δύο πρώην συμπαίκτριες του Survivor, έτσι κι αλλιώς από την εποχή του ριάλιτι δεν ήταν αυτό που λέμε "φίλες", ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, αφού οι κόντρες μεταξύ τους ήταν πολύ συχνές. Κάτι που φαίνεται ότι συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με τελευταίο επεισόδιο τη συνάντηση τους αυτή πριν από λίγες μέρες.

Ήταν, όμως αναφέρει το Ciao, μια συνάντηση απρόσμενη, καθώς οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί, με διαφορετική παρέα και κυριολεκτικά έπεσαν η μία πάνω στην άλλη. Κι αν κάποιος θα περίμενε να χαιρετηθούν σαν δύο παλιές φίλες και συμπαίκτριες και να πουν τα νέα τους, έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Αρχικά, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η αμηχανία ήταν εμφανής ανάμεσα στις δύο κοπέλες, που αναγκάστηκαν όμως να μιλήσουν, καθώς βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη. Όπως λένε όσοι τις είδαν εκείνη τη μέρα, ούτε η μία αλλά ούτε και η άλλη δεν έδειξαν να χαίρονται για τη συνάντηση αυτή, κάτι που δεν δίστασαν να δείξουν και ανοιχτά. «Με το ζόρι είπαν καλησπέρα η μία στην άλλη», λέει στο περιοδικό άνθρωπος που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ περιγράφει ότι οι δύο κοπέλες αντάλλαξαν λίγες αμήχανες κουβέντες αρχικά, ενώ στη συνέχεια οι τόνοι ανάμεσα τους ανέβηκαν και παρότι κανείς δεν άκουγε τι έλεγαν, ήταν φανερό ότι το κλίμα στην κουβέντα τους δεν ήταν καθόλου καλό.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φάνηκε να εκνευρίζεται πολύ και άρχισε να χειρονομεί θυμωμένα, ενώ ακούστηκε να λέει δυνατά «σταμάτα να λες αυτά τα πράγματα για μένα» στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία της γύρισε την πλάτη και χωρίς άλλη κουβέντα απομακρύνθηκε προς την παρέα της. Μάλιστα, λίγο αργότερα η τραγουδίστρια αποχώρησε από το μαγαζί με την παρέα της, χωρίς να καθίσουν καν.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved