Μπο: «Το survivor δεν μου άλλαξε κάτι αλλά μου έκανε πολλές υπενθυμίσεις που είχαν “κοιμηθεί”»
Showbiz

Μπο: «Το survivor δεν μου άλλαξε κάτι αλλά μου έκανε πολλές υπενθυμίσεις που είχαν “κοιμηθεί”»

Ο Μπο σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν κρατάει επαφή με τους συμπαίκτες του από το survivor.

Κράτησες επαφές με τους συμπαίκτες σου ή είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πεις κάτι τέτοιο;

Κράτησα επαφές, μιλάω με κάποια παιδιά. Με τη Σάρα κάναμε μαζί και το βιντεοκλίπ, παρότι ήταν από την άλλη ομάδα, δεν είχε καμία σημασία. Με κάποιους μιλάμε, με κάποιους άλλους όχι, έτσι έχει τύχει. Με τη Βαλαβάνη κάναμε κι ένα φιλανθρωπικό μαζί.

Εκτός από την εξωτερική σου εμφάνιση, σου άλλαξε κάτι άλλο το παιχνίδι;

Το «Survivor» δεν μου άλλαξε κάτι, αλλά μου έκανε πολλές υπενθυμίσεις που μπορεί να είχαν «κοιμηθεί» μέσα μου. Όπως για το πόση αξία έχει το ότι μπορώ κάθε μέρα να επικοινωνήσω με τη μητέρα μου ή με ένα φίλο μου, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να φάω, να κάνω μπάνιο, να πιω νερό. Έδωσε άλλη αξία σε πράγματα τα οποία μπορεί να έχουμε δεδομένα στο μυαλό μας.

Με τη δημοσιότητα έπεσε φως σε προσωπικά κομμάτια της ζωής σου, όπως το ότι υπήρξες παντρεμένος

Ναι, αυτό είναι αλήθεια, ήμουν παντρεμένος δεν το πολυκραυγάζω, όπως γενικότερα την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω δώσει τροφή πριν από το παιχνίδι, μετά έπεσε πολλή δημοσιότητα. Έχω χωρίσει πολλά χρόνια, το 2002 παντρεύτηκα και το 2004 χωρίσαμε, δεν έχω παιδιά, απ' ό,τι ξέρω, γιατί κάτι ξαδέρφια καινούργια μου έχουν βγει, τώρα αν βγουν και παιδιά... (Γέλια.) Έχω δύο αδελφές, τη Νίνα, που είναι 41 χρονών και είμαστε πολύ κοντά, και τη Μαρία, που είναι πολύ μικρή, 16 ετών, και είναι από το δεύτερο γάμο της μητέρας μου, η οποία θα μπορούσε να είναι κόρη μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved