Μαρία Σολωμού: «Ξεματιάζομαι. Πιστεύω στη θετική και στην αρνητική ενέργεια»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Ξεματιάζομαι. Πιστεύω στη θετική και στην αρνητική ενέργεια»

Για τη σχέση της με τους… ψυχαναλυτές και για το τι ρόλο παίζει η θρησκεία στη ζωή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Σολωμού

Λένε ότι οι περισσότεροι κωμικοί πάσχουν από κατάθλιψη. Είναι αλήθεια;

«Εγώ πάντως χρειάστηκε να κάνω επί δέκα χρόνια ψυχανάλυση. Είναι βοήθεια να μιλάς και να εξομολογείσαι σε έναν άγνωστο από τον οποίο δεν θα πάθεις τίποτα»

Και με την αυτοβελτίωση, την αφωνία, την εσωτερικότητα, τον πνευματισμό, τι γίνεται;

«Ολα αυτά τα πιστεύω. Κάνω ρείκι, έκανα γιόγκα, ψάχνομαι πιστεύω στο μάτιασμα. Ξεματιάζομαι. Πιστεύω στη θετική και στην αρνητική ενέργεια. Όταν γύρω μου κυκλοφορεί αρνητική ενέργεια με πιάνει πονοκέφαλος. Αρρωσταίνω. Ματιάζομαι εύκολα. Είμαι πολύ ευάλωτη».

Και η θρησκεία, η Εκκλησία;

«Πιστεύω, αλλά όχι με τον τρόπο που μας έχουν μάθει στο σπίτι και στο σχολείο. Πιστεύω ότι υπάρχει μια υπερφυσική, ανώτερη δύναμη. Πιστεύω ακόμα και στον βελονισμό. Εχω κάνει βελονισμό».

Στους ανθρώπους πιστεύεις; «Φυσικά. Αν κάποιος με συμπαθήσει θα τον συμπαθήσω κι εγώ. Είναι κάτι αμοιβαίο. Και ανάποδα. Αν με αντιπαθήσει θα τον αντιπαθήσω αμέσως. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Αν κάποιος είναι μαλάκας είναι μαλάκας. Πάει τέλειωσε. Δεν αλλάζει με τίποτα», λέει στο Πρώτο Θέμα η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved