Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ αγωνίστηκα να το δημιουργήσω, να το κάνω γνωστό. Και ακόμη αγωνίζομαι»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ αγωνίστηκα να το δημιουργήσω, να το κάνω γνωστό. Και ακόμη αγωνίζομαι»

Από τις πιο καταξιωμένες γυναίκες στο επιχειρηματικό κόσμο!

Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για την διαδρομή και την καριέρα της στο κόσμο του… χαλιού.

«Πορεύομαι στη ζωή μου λέγοντας "ουδέν κακό αμιγές καλού". Κατάφερα να φύγω από μια ζοφερή πραγματικότη τα και να φτιάξω μια άλλη με το πείσμα μου. Δεν πας πουθενά χωρίς υπομονή και επιμονή. Αυτό που σήμερα λέω "Miraraki Carperts” ξεκίνησε το 1990 από ένα κατάστημα στην Κηφισιά. Το 1996 άνοιξα το δεύτερο κατάστημα στη Γλυφάδα. Όταν έκλεισε το Κανάλι 29, πήγα στο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ. Μετά βρέθηκα στο Τν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Εκεί γνώρισα τεραστία αναγνώριση και εκεί πλέον γνώρισα την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Με σεβόταν ο κόσμος. Τότε με αποδέχτηκαν ως αυτοδημιούργητη επιχειρηματία. Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ μου πελάτη. Την καλύτερη δεκαπενταετία μου ως γυναίκα δεν κατάφερα να βγω ένα βράδυ Σαββάτου. Εβγαινα στο Τν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το 1994 έως το 2010 περίπου από τις 10 το βράδυ ως τις 5 τα ξημερώματα κάθε Σάββατο. Και τις Κυριακές.

Ημουν μια χωρισμένη γυναίκα. Μετά τον χωρισμό δεν ήθελα να βλέπω άντρα. Μια μέρα με πήγε η αδελφή μου έξω από το.κατάστημα της Γλυφάδας. "Σήκωσε τα μάτια σου, αδελφή, να δεις τι λέει στην επιγραφή". Δέσποινα Μοιραράκη. Το όνομα το διεκδίκησα δικαστικά. Δεν ήθελα να γυρίσω στο πατρικό μου. Τιμή είναι που το κουβαλάω. Το "Μοιραράκη είναι brand name. Εγώ αγωνίστηκα να το δημιουργήσω, να το κάνω γνωστό. Και ακόμη αγωνίζομαι», εξομολογείται η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved