Ελένη Τσολάκη: «Μου έπεσαν μαζί οι δύο χαρές»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Μου έπεσαν μαζί οι δύο χαρές»

Ο φετινός Σεπτέμβρης ήταν μάλλον σημαδιακός για την Ελένη Τσολάκη

Εκτός από το επαγγελματικό βήμα, της έφερε κι ένα άλμα στην προσωπική ζωή της, στον γάμο της. Αλήθεια, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να θυσιάσει μέρος της προσωπικής ευτυχίας της για τη δουλειά;

«Όταν προγραμμάτισα τον γάμο μου δεν ήξερα πώς θα είμαι επαγγελματικά τον Σεπτέμβρη. Ούτως ή άλλως, δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια. Προτιμώ να ζω τα πράγματα όταν έρχονται μπροστά μου. Τέλος πάντων, όταν κατάλαβα ότι ο γάμος και τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι θα συμπέσουν, η μόνη μου στενοχώρια ήταν ότι δεν θα μπορούσα να τα απολαύσω και τα δύο όπως θα ήθελα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την εβδομάδα του γάμου.

Καταλαβαίνεις την κούραση και την τρέλα. Αλλά είχα πει ότι μέχρι την ημέρα πριν από τον γάμο ό,τι κι αν χρειαστεί, ό,τι ώρα κι αν είναι, θα ήμουν εκεί. Έζησα τον γάμο μου όπως ήθελα, η δουλειά όμως είναι κάτι διαφορετικό. Δεν νιώθω ότι θυσίασα κάτι. Την αγαπώ τη δουλειά. Και είμαι ευγνώμων που έχω καταφέρει να κάνω πέντε βήματα που τα θεωρώ μεγάλα, σταθερά και όμορφα. Μου έπεσαν μαζί οι δύο χαρές», λέει η παρουσιάστρια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved