Ποιοι θα γίνουν «παιδιά των λουλουδιών» για το μιούζικαλ «HAIR»;
Showbiz

Ποιοι θα γίνουν «παιδιά των λουλουδιών» για το μιούζικαλ «HAIR»;

Οι "επώνυμοι" της σόουμπιζ ποζάρουν ως «παιδιά των λουλουδιών».

Ελευθερία, αγάπη, φιλία, ισότητα, ειρήνη και σεξουαλική απελευθέρωση ζητούν τα «παιδιά των λουλουδιών» Μαίρη Συνατσάκη, Αιμιλιανός Σταματάκης, Κρυσταλλία, Ιαν Στρατής, Ξένια Ντάνια, Αρης Πλασκασοβίτης και Αναστάσιος Ράμμος, οι οποίοι έβγαλαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της παράστασης «HAIR»!

Το διάσημο ροκ μιούζικαλ ανεβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη παράστασή του. Το «HAIR» μιλά για την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπηδων της εποχής του «Υδροχόου», δηλαδή της έλευσης ενός καλύτερου μέλλοντος για την ανθρωπότητα, όπως εκφράστηκε μέσα από τους στίχους του «Aquarious», που ήταν το γνωστότερο τραγούδι του μιούζικαλ. Η τολμηρή παραγωγή (οι ηθοποιοί σε πολλές σκηνές εμφανίζονταν στο σανίδι ολόγυμνοι) προκάλεσε τεράστιο θόρυβο στη Νέα Υόρκη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε το 1967 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony.

Στην ελληνική βερσιόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η παρέα των νεαρών χίπηδων θα βρεθεί on stage όπως τους γέννησε η μάνα τους! Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα θα παρουσιαστεί στο θέατρο Χώρα με μια πλειάδα ταλαντούχων χορευτών, ηθοποιών και τραγουδιστών, ανάμεσά τους και η τηλεοπτικά γνώριμη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δοκιμάζεται ξανά στο σανίδι μετά τη συμμετοχή της σε παράσταση των Bijoux de Kant, αλλά και ο πρώην παρτενέρ της Αννας Βίσση «Στις καμπάνες του Εντελβάις» Αιμιλιανός Σταματάκης.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved