Ρένια Λουιζίδου: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Το σόι σου»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Το σόι σου»

Η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου» και τις εξελίξεις του.

Πώς θα εξελιχθεί η Χαρούλα τη νέα σεζόν στη σειρά;

Δεν θα αλλάξει. Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο είδος γυναίκας, θα συνεχίσει να ανακατεύεται στη ζωή των παιδιών της, πάντα με καλή πρόθεση, παρότι συνήθως προκαλεί μεγαλύτερο ανακάτεμα - και εκεί δημιουργείται η κωμωδία.

Έχει άγχος να παντρέψει την Μπελά, που παραμένει ανύπαντρη;

Είναι ο καημός της οικογένειας η Μπελά, που μένει γεροντοκόρη. Και ο Διονύσης, ο οποίος είναι εναλλακτικός για τα δεδομένα της.

Πολλές φορές οι Ελληνίδες μητέρες αφοσιώνονται στον ρόλο τους σε τέτοιον βαθμό, ώστε χάνουν τον ίδιο τους τον εαυτό...

Ναι, συμβαίνει. Αυτό μπορεί να έχει και αρνητικές ή τραγικές διαστάσεις στη ζωή των παιδιών. Ευτυχώς, το «Σόι» είναι κωμωδία, γιατί μια δραματική σειρά ίσως να το προσέγγιζε αλλιώς. Η Χαρούλα ξυπνάει και κοιμάται με τη σκέψη αυτής της οικογένειας. Δεν έχει σημασία αν οι προθέσεις είναι καλές. Πολλές φορές κάνουμε κακό στους άλλους από καλές προθέσεις.

Η ίδια ως μητέρα έχετε παρασυρθεί ποτέ;

Βεβαίως! Αισθάνομαι, όμως, ότι αυτό που δεν θέλαμε να μας κάνουν εμάς δεν πρέπει το κάνουμε στους άλλους. Πολλές φορές ο ρόλος σε παρασύρει και συμβαίνει αυθόρμητα αυτό και υποσυνείδητα. Τις περισσότερες φορές οφείλεται στη μεγάλη αγάπη και στο ενδιαφέρον. Καλείσαι, όμως, και ως γονιός να μαζεύεις τον εαυτό σου. Η οικογένεια μου δεν μοιάζει στη δομή της με την οικογένεια μέσα στην οποία μεγάλωσα εγώ, ας πούμε. Δεν είμαστε ίδιοι γονείς η δική μου γενιά με την προηγούμενη.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved