Κώστας Κόκλας: «Αγαπάω τις γυναίκες και μπορώ να τις κατανοώ»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Αγαπάω τις γυναίκες και μπορώ να τις κατανοώ»

Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξή του μίλησε για τις γυναίκες αλλά και για τη σχέση του με τον γιο του.

Μετά από τόσα χρόνια πλούσιας επαγγελματικής διαδρομής τι θεωρείς τώρα επιτυχία;

Επιτυχία τώρα είναι να έχω την εμπιστοσύνη καλών συνεργατών, ανθρώπων που θαυμάζω, είναι σημαντικό κομμάτι για μένα αυτό. Πέρα από την εσωστρέφεια μου, ως Δίδυμος, είμαι αρκετά κοινωνικός και δίνω σημασία στη γνώμη των άλλων, θέλω να είμαι καλά με τους φίλους γύρω μου και όταν με αποδέχονται άνθρωποι που θαυμάζω και είναι ταλαντούχοι, για μένα είναι τέλειο.

Η σχέση με το γιο σου πώς είναι, μιλάς μαζί του για όλα;

Είναι στην προεφηβεία ακόμα, δεν έχουμε μπει στο κεφάλαιο «συναισθηματικές αναζητήσεις με το αντίθετο φύλο», έχουμε ακόμα να κάνουμε με μεταφυσικές συζητήσει, τον «Χάρι Πότερ», αυτά είναι τα θέματα. Νομίζω θα τα πάει καλά με το αντίθετο φύλο, γιατί είναι εξωστρεφής.

Έχει πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα σου;

Γενικά, τα πάμε καλά με το γυναικείο φύλο - εγώ τουλάχιστον τα πήγα πάρα πολύ καλά. Είχα πολλές φίλες στη ζωή μου, αλλά είχα κάνει πολλές και γεμάτες σχέσεις με γυναίκες. Μπορώ να κατανοήσω τις γυναίκες, έχω τεράστια υπομονή και μπορώ να είμαι μαζί τους, τις αγαπάω τις γυναίκες. Ίσως να φταίει ότι μεγάλωσα σ' ένα περιβάλλον με γυναίκες, γιατί είχα μάνα που ήταν μοδίστρα και στο σπίτι μας υπήρχαν γυναίκες που γυρνάγανε με τους κορσέδες, με τα σουτιέν τους, να δοκιμάζουν φουστάνια, να κοιτάζουν φιγουρίνια, να συζητάνε... Κι εγώ τις αγάπησα γι' αυτό το πράγμα. Η αγάπη έχει να κάνει και με το σεβασμό, με το χώρο που δίνεις στον άλλο, δεν είναι μόνο το σαρκικό κομμάτι, το πόσο ανάγκη έχεις να πάρεις, αλλά και το πόσο ανάγκη έχεις να δώσεις στον άλλον.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved