Πέμυ Ζούνη: Στα δικαστήρια με πρώην συνεργάτη της για το μεγάλο ψέμα με τον Ανγκ Λι
Showbiz

Πέμυ Ζούνη: Στα δικαστήρια με πρώην συνεργάτη της για το μεγάλο ψέμα με τον Ανγκ Λι

Η Πέμυ Ζούνη έπεσε θύμα απάτης από συνεργάτη της.

Όταν η ηθοποιός το αντιλήφθηκε ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους θαυμαστές της.

Θέλω να ξεκινήσουμε με το φλέγον θέμα που έχει μείνει ανοιχτό εδώ και καιρό. Τι πραγματικά συνέβη με τη «μη συνεργασία» σου με τον Ανγκ Λι; Ενώ είχατε στείλει φωτογραφικό κολάζ με εσένα και εκείνον, δεν βρεθήκατε ποτέ και δεν σε σκηνοθέτησε ούτε μέσω Skype όπως λέγατε. Σε εξαπάτησε συνεργάτης σου και πας δικαστικά; Είναι πολλά τα ερωτήματα...

«Στην πρώτη δημόσια δήλωση-γράμμα συγγνώμης που έστειλα, αμέσως μόλις συνειδητοποίησα την εξαπάτηση, είναι αποτυπωμένη η θέση μου, αν τη δει κανείς προσεκτικά. Εφόσον, λοιπόν, η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο, μέχρι να τελεσιδικήσει. Όσο χρόνο και να πάρει, οι εξηγήσεις θα προκύψουν επίσημα. Είμαι συνεπής στη θέση μου, δεν θα έφερνα ποτέ την υπόθεση στα ΜΜΕ, παραβιάζοντας τη διαδικασία. Εν τω μεταξύ παρατηρώ τους ανθρώπους να εκδηλώνονται - είναι κέρδος οδυνηρό καμιά φορά, αλλά κέρδος πολύ μεγάλο»

Σε δήλωση σου σε κανάλι είχες κάνει λόγο για λάσπη που σου έριξαν. Όλοι περίμεναν μια εξήγηση από μια ηθοποιό με το δικό σου κύρος για το θέμα και η πρώτη κίνηση που έκανες είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει καινούργιο μέτωπο.

«Έχει κανείς αντίρρηση ότι έχω υποστεί ζημιά; Δεν νομίζω. Όπως και να 'ναι, δεν απέδωσα ευθύνες σε κανέναν. Αλλά είναι μια πραγματικότητα»

Προχωρώντας μπροστά, λοιπόν... Έπειτα από όλη αυτή την περιπέτεια, υποδύεσαι τη Γερτρούδη στον «Αμλετ» που παίζεται στο «Άνεσις». Μίλησε μου για τον σκηνοθέτη σας Λεβάν Τσουλάτζε.

«Έπειτα από όλα αυτά ήρθε ένα μεγάλο δώρο. Η συνεργασία με τον Τσουλάτζε, σε ένα αξεπέραστο κείμενο και με μια ομάδα συναδέλφων που δεν περιμένουν τα δικαστήρια για να με σεβαστούν. Ο Λεβάν είναι ο ιδανικός σκηνοθέτης για τους ηθοποιούς! Βαθιά καλλιεργημένος αλλά και ευφάνταστος τολμηρός γεμάτος αγάπη και σεβασμό για τον ηθοποιό. Πραγματική αγάπη και κατανόηση. Δεν σε αγχώνει, σου προκαλεί τη λαχτάρα να ανταποδώσεις με ό,τι καλύτερο διαθέτεις και να δικαιώσεις αυτό που ονειρεύεται. Από την πρώτη στιγμή, μου θύμισε τον δάσκαλο του, τον Ρόμπερτ Στούρουα, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στην Επίδαυρο. Ο Λεβάν ξεκλείδωσε τη Γερτρούδη, που έχει ως γνωστόν πολλά σκοτεινά σημεία από γραφής και με έκανε να την αγαπήσω. Θες να τη χαστουκίσεις και την ίδια στιγμή τη συμπαθείς... Η τρυφερότητα του αποκαλύπτει τις αντιφάσεις κάθε χαρακτήρα με μοναδικές φωτοσκιάσεις» εξήγησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved