Κατερίνα Ζαμπέτα: Όλα όσα αποκάλυψε για τον πατέρα της και την ζήλια της μητέρας της
Showbiz

Κατερίνα Ζαμπέτα: Όλα όσα αποκάλυψε για τον πατέρα της και την ζήλια της μητέρας της

Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν λάτρης του ωραίου φύλου και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που η σύζυγος του του έκανε σκηνές ζήλιας.

«Η μαμά μου ήταν η αυστηρή της υπόθεσης και ο πατέρας μου ο πάντα συγκαταβατικός και τρυφερός. Ο Ζαμπέτας αγαπούσε την οικογένεια του. Με αγκάλιαζε συχνά, συζητούσε μαζί μου, έφερνε τραγουδιστές και μουσικούς στο σπίτι, με έπαιρνε μαζί του στη δουλειά γι’ αυτό και τους είχα γνωρίσει όλους. Θυμάμαι τα γυρίσματα της ταινίας «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» μ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη έκανε μονίμως δίαιτα και έτρωγε πάντα κρέας με κολοκυθάκια βραστά. Για εκείνη, όπως και για όλους τους ηθοποιούς, ήμουν η κόρη του Ζαμπέτα, έτσι ώστε με αντιμετώπιζαν. Σε εκείνη την ταινία, μικρό κοριτσάκι εγώ, είχα σπάσει το χέρι μου και η Αλίκη, θέλοντας να με φροντίσει, με κέρασε το φαγητό της» είπε στο Πρώτο Θέμα η Κατερίνα Ζαμπέτα και συνέχισε:

«Κάποτε ρώτησα τον πατέρα μου τι δουλειά κάνει και εκείνος μου απάντησε «μουσικοσυνθέτης». Όταν πήγα στο σχολείο και το είπα κανένας δεν γνώριζε την έννοια της λέξης. Δασκάλες και συμμαθητές με κοιτούσαν με απορία. Ο Ζαμπέτας ήταν καλός σύζυγος και πατέρας, αλλά υπήρξε και λάτρης του ωραίου φύλου. Επειδή η μητέρα μου ένιωθε τις ανασφάλειες που επιφυλάσσει η νύχτα, συχνά μας έπαιρνε και πηγαίναμε στα μαγαζιά όπου τραγουδούσε. Ήθελε να έχει τον έλεγχο της κατάστασης και να δείχνει στους θαμώνες ότι ο Ζαμπέτας όχι μόνο είναι παντρεμένος, αλλά έχει και τρία παιδιά. Κάποιες φορές ο πατέρας μου θύμωνε με τη μάνα μου, έπαιρνε την βαλίτσα και έφευγε. Εμείς, ως παιδιά στεναχωριόμασταν. Μετά από λίγο όμως επέστρεφε. Μια φορά είχε έρθει στο σπίτι μας η Μπάμπα Μπλανς. Φορούσε ένα προκλητικό ρούχο που τόνιζε το στήθος της και η μητέρα μου είχε νευριάσει. Όταν έφυγε του έκανε τρελή σκηνή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved