Τάκης Σούκας:  «Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος, την αγάπησε ο θεός και την πήρε»
Showbiz

Τάκης Σούκας: «Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος, την αγάπησε ο θεός και την πήρε»

Ο Τάκης Σούκας σε συνέντευξή του μίλησε για την αείμνηστη σύζυγό του.

Πόσα χρόνια συμβιώνατε με την αείμνηστη σύζυγο σας;

Δεν υπάρχει δυσκολότερη και πιο τραγική στιγμή από τη απώλεια της συζύγου μου, ήμασταν γύρω στα 60 χρόνια μαζί. Ήταν ένας άγγελος, την αγάπησε ο θεός και την πήρε. Ήταν μια άγια γυναίκα, μου συγχώρεσε πάρα πολλά λάθη, τα οποία εγώ δεν θεωρώ λάθη, αλλά για την κοινωνία είναι.

Τι εννοείτε;

Διάφορες περιπέτειες, διάφορες συντροφιές και λοιπά... Με αγαπούσε πάρα πολύ και μου τα συγχωρούσε. Έρχονται στιγμές που κλαίμε με τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου όταν μαζευόμαστε στο σπίτι...

Ενώ είχατε τόσο καλή γυναίκα, πώς μπορούσατε και κάνατε τις παρατυπίες σας;

Τι να σας πω τώρα; Είναι ο πειρασμός. (Γέλια.)

Πείτε μου ένα περιστατικό που θυμάστε πολύ έντονα.

Ήμουν χρόνια με τον Στράτο στη Θεσσαλονίκη, είχε τις περιπέτειες του τότε με τη φυλακή. Εγώ, ένας άλλος μουσικός και η Λιζέτα Νικολάου -καθόμασταν χωρίς δουλειά, γιατί ο Στράτος ήταν σ' ένα νοσοκομείο κι εμείς ήμασταν στο ξενοδοχείο πάνω από μήνα. Χειμώνα καιρό, περιμέναμε πότε θα βγει για να πάμε να δουλέψουμε στο κέντρο. Είχε βγει από τη φυλακή τότε, αλλά τον είχαν ξαναπάρει για κάποιους λόγους, κι επειδή ο Στράτος ήταν ευαίσθητος, είχε μπει στο νοσοκομείο. Ήξερα και τη μάνα του Στράτου στη Θεσσαλονίκη, άλλα χρόνια τότε, πιο ζεστά, πιο ανθρώπινα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved