Νάντια Μπουλέ: Ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό για να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό για να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ!

Από την πρώτη της θεατρική εµφάνιση στο µιούζικαλ «Cabaret», που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος και φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αλλά και σε αυτό της Θεσσαλονίκης, η Νάντια Μπουλέ κέρδισε κοινό και ειδήµονες µε το ταλέντο και την ερµηνευτική της ικανότητα. 

Ακολούθησε το µιούζικαλ «Rocky horror show», που σκηνοθέτησε και πάλι ο Ρήγος, ενώ είδε τις µετοχές της να χτυπούν κόκκινο πέρυσι το καλοκαίρι όταν υποδύθηκε την Εβίτα Περόν στην οµώνυµη µουσική παράσταση. Αψογη ερµηνευτικά, µε καλά δουλεµένη κίνηση, έκλεισε τα στόµατα των κακεντρεχών που έσπευσαν να την «πολεµήσουν», πριν ακόµα τη δουν στη σκηνή.
Οι κριτικές ήταν διθυραµβικές και αυτό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν ποιο θα ήταν το επόµενο βήµα της. Πηγές της real την ήθελαν να πρωταγωνιστεί στο περίφηµο µιούζικαλ «Grease», στον ρόλο µε τον οποίο άφησε εποχή η Ολίβια Νιούτον Τζον πλάι στον Τζον Τραβόλτα, και η Νάντια Μπουλέ το επιβεβαιώνει στην εφημερίδα: «Ξεκινάµε πρόβες µε τον εξαιρετικό ∆ηµήτρη Μαλισσόβα, µε τον οποίο κάναµε µαζί και την “Evita”, µε θίασο που φτιάχνεται αυτές τις ηµέρες και η πρεµιέρα µας προγραµµατίζεται για τον ∆εκέµβριο». Το µεγάλο της «στοίχηµα», όµως, είναι αυτό που θα ακολουθήσει αµέσως µετά το «Grease» και το αποκαλύπτει. Η πολυσχιδής καλλιτέχνις καλείται να ερµηνεύσει το «Tell me on a Sunday», που θα κάνει πρεµιέρα στο Compagnietheatre του Αµστερνταµ στις 19 Μαΐου 2018. Πρόκειται για ένα µιούζικαλ-µονόλογο σε µουσική του σπουδαίου Aντριου Λόιντ Γουέµπερ και στίχους του µετρ Don Black και θα παρουσιαστεί παντού στην αγγλική γλώσσα, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού από την Αγγλία που ταξιδεύει στις ΗΠΑ αναζητώντας την αγάπη, χωρίς επιτυχία. «Το να πρωταγωνιστείς σε ένα µιούζικαλ είναι πάντα µια πρόκληση που απαιτεί όλες τις δυνάµεις σου. Οταν αυτό φέρει και µια υπογραφή σαν αυτή του Aντριου Λόιντ Γουέµπερ, που έχει γράψει κάποια από τα µεγαλύτερα µιούζικαλ όλων των εποχών, η πρόκληση γίνεται ακόµα µεγαλύτερη. Και όταν αυτό το µιούζικαλ τυγχάνει να είναι και µονόλογος, πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται όλη µέρα: “Ω Θεέ µου, θα τα καταφέρω;”. Κι έτσι στο τέλος σκέφτεσαι ότι θα παρουσιάσεις ένα µιούζικαλ-µονόλογο του Aντριου Λόιντ Γουέµπερ στα αγγλικά σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις και δεν µπορείς να κοιµηθείς τα βράδια από το άγχος! Οχι, δεν πρόκειται για διεθνή καριέρα, το λέω για να προλάβω τυχόν κακόβουλα σχόλια. Αλλά δεν έχω λόγο να κρύψω τη χαρά µου για την ευκαιρία που µου δίνεται», εξηγεί η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες της για το «Grease», µελετώντας παράλληλα το «Tell me on a Sunday» και κάνοντας εντατικά µαθήµατα φωνητικής και χορού για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved