Showbiz

«Η Μακρυπούλια και ο Καπουτζίδης δεν έχουν ταλέντο και είναι αδιάφοροι»

Gossip-tv Team

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο Νίκος Ζερβός σε συνέντευξή του σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και ήταν ιδιαίτερα καυστικός όσο αναφορά τα σχόλια για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Το Ρουκ Ζουκ έχω πει και στο Facebook τη γνώμη μου. Το λάνσαρε κάποτε η Μαίρη Μηλιαρέση. Θα προτιμούσα να το δω με την ίδια. Δεν καταλαβαίνω την αλλαγή. Ως τι μπαίνει η Μακρυπούλια, με τις εντολές φυσικά κάποιου υπευθύνου, ως καλύτερη; Δεν είναι. Ως πιο ζωντανή; Δεν είναι. Και δεν κατάλαβα, το θεωρώ λίγο ανήθικο, γιατί φεύγεις από μια γυναίκα που το κάνει τόσο καλά; Όσο για τη Μακρυπούλια, δεν έχω τίποτα προσωπικό, αλλά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Μου είναι ψυχρά αδιάφορη και κυρίως όταν κάνει κινηματογράφο δε με ενδιαφέρει, είναι κακή ηθοποιός. Δεν προσθέτει τίποτα, αφαιρεί. Ξέρω ότι στα κανάλια σκίζονται ποιος θα την πάρει γιατί πουλάει πολύ. Έχουν διαψευστεί μερικές ταινίες που την έβαλαν, οι οποίες ταινίες πάτωσαν». Και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»:

«Δύο που δεν θα έπαιρνα σε ταινία, είναι η Μακρυπούλια και ο Καπουτζίδης. Μου είναι φανερά αδιάφοροι, παγερά αδιάφοροι και βρίσκω ότι δεν έχουν ταλέντο. Αυτά τα δύο πρόσωπα που ανέφερα είναι υπερεκτιμημένα μέχρι βλακείας. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο δε Καπουτζίδης έχει παίξει σε κάτι παιχνίδια τι είναι αυτά, τα αστεία του είναι κρύα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved