Ατύχημα στη σκηνή για τον Νίκο Χρηστίδη
Showbiz

Ατύχημα στη σκηνή για τον Νίκο Χρηστίδη

Σοβαρό ατύχημα στην πρεμιέρα της παράστασης «Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ», που ανεβαίνει στην παιδική σκηνή του θεάτρου Altera Pars.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 22ας Οκτωβρίου, όταν ο ηθοποιός Νίκος Χρηστίδης γλίστρησε επί σκηνής και έπεσε με φόρα πάνω στα βαριά σκηνικά.
Θίασος και κοινό τα... χρειάστηκαν, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της espresso, τα τεράστια «τελάρα» ύψους τριών μέτρων και πλάτους 10 μέτρων ταρακουνήθηκαν γερά και λίγο έλειψε να καταρρεύσουν πάνω στον ηθοποιό. Ευτυχώς, το χειρότερο σενάριο δεν έγινε πραγματικότητα χάρη στην άμεση επέμβαση των τεχνικών του θεάτρου.

Οταν ο νεαρός ηθοποιός συνήλθε από το σοκ και σηκώθηκε όρθιος, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα χαράς και το έργο συνεχίστηκε κανονικά. Ο Νίκος Χρηστίδης, ωστόσο, καθηλώθηκε τις επόμενες ημέρες στο κρεβάτι λόγω τραυματισμού στη μέση.

«Ισως θα έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν το έκανα. Οι ηθοποιοί αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοια γεγονότα, είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα, που μπορεί να κρύβει απρόοπτα, όπως αυτό που μου συνέβη» δήλωσε ο ηθοποιός στην «Espresso». Οπως εξήγησε, ένας από τους έξι ρόλους που ερμηνεύει απαιτούσε μια βουτιά στη λίμνη που έχει στηθεί επί σκηνής. Βγαίνοντας τα βρεγμένα παπούτσια του γλίστρησαν κι έτσι ο ίδιος έπεσε κάτω με δύναμη χτυπώντας τη μέση του. «Περισσότερο φοβήθηκα τα βαριά ξύλινα σκηνικά γιατί τότε θα είχαμε πολύ χειρότερα. Τέλος καλό, όλα καλά και συνεχίζουμε...» συμπλήρωσε ο Νίκος Χρηστίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved