Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνυ πετούσε πάνω στη σκηνή»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνυ πετούσε πάνω στη σκηνή»

Η Kόνυ Μεταξά «Πετάει, πετάει» επί σκηνής και η πρεμιέρα της στο Θέατρο «Χυτήριο» έγινε αφορμή για να συναντηθούν έπειτα από καιρό οι γονείς, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά, οι οποίοι είχαν ανταλλάξει πριν από λίγους μήνες πικρές κουβέντες μέσω συνεντεύξεών τους.

«Το κοριτσάκι μου με έκανε πολύ περήφανο» δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην «Espresso» και συνέχισε: «Την καμάρωσα! Φάνηκε πόσο πολύ έχει δουλέψει πάνω στον ρόλο της! “Πετάει, πετάει” στη σκηνή, όπως είναι και ο τίτλος του έργου. Ολη η ομάδα πετάει, δηλαδή, και η παράσταση είναι πολύ καλή».

Ο Λευτέρης έφτασε στο θέατρο συνοδευόμενος από την τραγουδίστρια Αλεξία Μιχαήλ.

«Η Αλεξία είναι αξιόλογη καλλιτέχνιδα και θα σας απασχολήσει στο μέλλον!» ανέφερε για την εντυπωσιακή συνοδό του, ενώ, σε ερώτησή αν υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ τους, το αρνήθηκε γελώντας. «Μου αρέσει να με περιβάλλουν όμορφα πλάσματα» σχολίασε.

Από την πρεμιέρα της Κόνι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της Ζώζα Μεταξά, η οποία έσπευσε να μιλήσει στον πρώην σύντροφό της, παρά την πρόσφατη κόντρα τους που είχε απασχολήσει τα media.

«Στην αρχή δεν την είδα! Οταν μπήκα στο θέατρο με την παρέα μου, εκείνη καθόταν ήδη και δεν την πρόσεξα! Μετά μιλήσαμε! Στο τέλος της παράστασης ήρθε εκείνη κοντά μου και μου είπε πόσο χαρούμενη είναι για το κοριτσάκι μας», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved