Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πάντα»
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πάντα»

Παράλληλα με την τηλεπαρουσίαση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εδώ και πολλά χρόνια καταπιάνεται με ζέση με θέματα υγείας και well-being.

Ποια ανάγκη την οδήγησε εκεί; «Από μικρή ενδιαφερόμουν για το κομμάτι του well being. Θυμάμαι ότι αγόραζε η μαμά μου το περιοδικό "Γυναίκα" και εγώ το πρώτο πράγμα που κοιτούσα ήταν τα θέματα υγείας και ευεξίας. Μετά στο μεταπτυχιακό μου έκανα Ιατροδικαστική, κάτι που με έφερε ακόμη πιο κοντά στο κομμάτι της υγείας. Θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που οφείλει καθένας στον εαυτό του στο πέρασμα του από τη ζωή, να τον φροντίζει και να τον αγαπάει. Οταν το κάνει αυτό, θα είναι καλύτερος και για τους υπόλοιπους γύρω του», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Η συγκεκριμένη φράση έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα όταν εκφέρεται από τα χείλη μιας γυναίκας η οποία, όπως παραδέχεται, δεν ήταν ανέκαθεν συμφιλιωμένη με τον εαυτό της.

«Οχι, δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πάντα. Οψιμα άρχισα να τον αγαπώ και να τον αποδέχομαι. Ήμουν ένα παιδί που πάντα έπρεπε να αποδεικνύει ότι είναι ικανό. Και πάντα παιδευόμουν πολύ. Ήμουν πάντα πρώτη μαθήτρια, ήμουν πάρα πολύ καλή αθλήτρια, έμαθα μόνη μου κιθάρα, γιατί στο Κιλκίς όπου μεγάλωσα δεν υπήρχαν ωδεία, έμαθα μόνη μου να ζωγραφίζω. Η μαμά μου ήταν αρκετά απαιτητική. Προσπαθούσα να είμαι τέλεια, να δείχνω ότι είμαι ένα παιδί που τα καταφέρνει και άρα αξίζει να αγαπηθεί», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved