Τζένη Θεωνά: «Συμβιώνουμε με τον σύντροφό μου και μοιραζόμαστε τις δουλειές»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Συμβιώνουμε με τον σύντροφό μου και μοιραζόμαστε τις δουλειές»

Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή, Δήμο Αναστασιάδη.

Πώς είναι συμβίωση με τον σύντροφο σου; Μπορείς να μοιράζεσαι; Είσαι καλή νοικοκυρά;

Συμβιώνουμε. Μαθαίνω να μοιράζομαι και είμαι νοικοκυρά με προσπάθεια. Μοιραζόμαστε τις δουλειές. Δεν είμαι καλή νοικοκυρά, αλλά αν για τον άλλον είναι σημαντικό, κάνω προσπάθεια να γίνω - όχι τέλεια. Είναι ωραίο να συμβιώνεις, όμως έχεις πολλά θέματα να αντιμετωπίσεις. Το να έχεις έναν κοινό χώρο, το σπίτι, μπορεί να είναι ένα μόνιμο πεδίο συγκρούσεων. Από την άλλη, έχεις να αντιμετωπίσεις το θέμα του να διατηρήσεις τη σχέση σου άφθαρτη, να παραμείνει ερωτική. Δεν είμαι άνθρωπος που εφησυχάζει, δεν επιτρέπω τη ρουτίνα να με φθείρει, προτιμώ να διαλύσω τα πάντα από το να ρουτινιάσω.

Εσύ δηλαδή διαλύεις τη σχέση;

Η υπομονή μου δεν εξαντλείται εύκολα, περνάω πρώτα από τα σαράντα κύματα. Δεν λέω εύκολα «Φεύγω». Προηγουμένως διεκδικώ, εξηγώ πολλές φορές. Η συνήθεια, η οικειότητα δεν καταλύονται έτσι απλά. Πρέπει να το παλέψεις! Όμως κάποια στιγμή παραιτούμε. Όταν συμβεί αυτό όλα γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Αν ο άλλος δεν έχει παρακολουθήσει τα προηγούμενα στάδια, αισθάνεται απροετοίμαστος στις εξελίξεις. Κι αν έχει εκλάβει την προηγούμενη σταδιακή απόσυρση μου ως συμβιβασμό, έχει κάνει το μεγάλο λάθος.

Τι σου δίνει δύναμη στην καθημερινότητα τι σου φορτίζει τις μπαταρίες;

Εκτός από τον σύντροφο μου έχω και πολύ καλές φίλες. Πιστεύω πάρα πολύ στη γυναικεία φιλία. Μ’ αρέσει πολύ το κλισέ των γυναικείων συζητήσεων. Συναντιόμαστε και τα λέμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξω ρόλο χωρίς να τον έχει διαβάσει η κολλητή μου. Με τη Μαρία Καβογιάννη, ό,τι κι αν έχω, θα το κάνουμε μαζί, και τα δικά της αντίστοιχα. Είναι το σημείο αναφοράς μου. Κι όταν τελειώσουμε την πρόβα θα μιλήσουμε αμέσως. Βοηθάει η μία την άλλη να προχωρήσει, βοηθάει η μία την άλλη να τεμπελιάσει...

Πηγή: Beaute

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved