Στέλλα Παπαδημητρίου: «Ο γιος μου από τότε που χώρισα δεν ήξερε τίποτα για την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Στέλλα Παπαδημητρίου: «Ο γιος μου από τότε που χώρισα δεν ήξερε τίποτα για την προσωπική μου ζωή»

 Η Στέλλα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση με τον γιο της και πώς διαχειρίστηκε την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της.

Πώς είναι η σχέση σας με το γιο σου;

Έχω μια εξαιρετική σχέση με το γιο μου, πολύ ωραία, μάνας-γιου, η οποία είναι και φιλική, αλλά πιστεύω ότι προέχει η μάνα και μετά η φίλη, κι αυτό είναι κάτι που του έλεγα πάντα. Όταν πήγαινε να μου πει κάτι που ήταν σόκιν, του έλεγα: «Κοίταξε να δεις, είμαι μάνα σου, αν έχεις ένα πρόβλημα, ευχαρίστως να το κουβεντιάσουμε, αλλά στα προσωπικά σου και τι κάνεις στο κρεβάτι σου δεν πρέπει». Μου λέει ότι είμαι πουριτανή, δεν είμαι, αλλά του εξηγώ ότι οι ρόλοι μας είναι διακριτοί, εκείνος είναι το παιδί κι εγώ η μάνα. Έχω χωρίσει τους ρόλους στο σπίτι. Όχι ότι δεν κουβεντιάζαμε τα προσωπικά του θέματα, αλλά στα πολύ προσωπικά έλεγα: «Όχι, δεν...».

Άρα, δεν συζητούσες ούτε εσύ μαζί του τα προσωπικά σου;

Όχι, ποτέ; Ο Άρης από τότε που χώρισα δεν ήξερε τίποτα για την προσωπική μου ζωή, αν η σχέση που θα είχα δεν ήταν πολύ σοβαρή. Μετά το χωρισμό μου με τον πατέρα του, ήξερε μόνο μία σχέση μου, που ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έζησα μαζί του 10 χρόνια στο ίδιο σπίτι, οτιδήποτε άλλο ήταν εκτός σπιτιού και ο Άρης δεν έμαθε ποτέ τίποτα. Κρατούσα την προσωπική μου ζωή έξω από το σπίτι μου.

Έχει βαθμό δυσκολίας αυτό;

Έχει, αλλά δεν ξέρω πώς, το είχα καταφέρει αυτό.

Δεν αποφάσισες να ξαναπαντρευτείς και να κάνεις δεύτερο παιδί;

Θα ήθελα ακόμα ένα παιδί, αλλά δεν ήταν εύκολο να συλλάβω. Δεν είχα πάει σε γιατρό να το κοιτάξω, γιατί είχα χωρίσει ήδη, οπότε δεν είχα ένα σύντροφο που θα μπορούσα μαζί του να προσπα­θήσω να κάνω ένα παιδί. Δυσκολευό­μουν να κάνω δεύτερο παιδί, ενώ δεν έπαιρνα προφυλάξεις, δεν έμεινα ποτέ ξανά έγκυος. .Μετά δεν το κοίταξα. Ήξερα τι έφταιγε, θα μπορούσα να κάνω δεύτερο παιδί, με μια μικρή επέμβαση γινόταν απλά μετά το άφησα. Ενώ είμαι γυναίκα του σπιτιού, της νοικοκυροσύνης και του νοικοκυριού δεν θέλω δεσμεύσεις Αν είχα έναν άντρα ο οποίος θα σεβόταν την ελευθερία μου, αν μπορούσε να το δεχτεί, δεν θα έλεγα «όχι» σε γάμο. Είναι δύσκολο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved