Πανταζής: Μιλά πρώτη φορά για το ξαφνικό τέλος των εμφανίσεων του δυο μέρες μετά την πρεμιέρα
Showbiz

Πανταζής: Μιλά πρώτη φορά για το ξαφνικό τέλος των εμφανίσεων του δυο μέρες μετά την πρεμιέρα

Αυλαία και μάλιστα πολύ… πρόωρα, μόλις δυο ημέρες μετά την πρεμιέρα, έπεσε στις εμφανίσεις του Λευτέρης Πανταζής σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λευτέρη Πανταζή ανέφερε: «Κατόπιν αθέτησης συμφωνίας της επιχείρησης του νυχτερινού κέντρου Fix προς το πρόσωπό μου, θέλοντας αρχικά να ευχαριστήσω τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που με «αγκαλιάζει» και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου, και με τίμησε θριαμβευτικά το πρώτο διήμερο των εμφανίσεών μου στη συμπρωτεύουσα, αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου! Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω για το νέο χώρο που θα εμφανίζομαι σε λίγο καιρό! Με εκτίμηση Λευτέρης Πανταζής».

O ίδιος μιλώντας στο Secret δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Πραγματικά. Έγινε ό,τι έγινε. Αθέτησαν μια συμφωνία. Έγινε κακή συνεννόηση με την επιχείρηση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει στην καριέρα μου Το κοινό ήταν υπέροχο. Και τις δύο ημέρες το μαγαζί ήταν sold out, θα τα ξαναπούμε όμως. Τους ευχαριστώ γιατί με αγκάλιασαν, τη λατρεύω τη Θεσσαλονίκη», είπε στο Secret.

Οσο για τα σχέδια του; «Εχω ανθρώπους πίσω μου, δεν είμαι μόνος μου και πάντα σκέφτομαι και αυτούς. Γι' αυτό αμέσως θέλησα να κάνω το επόμενο βήμα και χαίρομαι που δέχομαι προτάσεις ώστε να μη μένει καθόλου κενό και να εργάζονται και οι συνεργάτες μου» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved