Λάκης Λαζόπουλος: «Θέλω την ηρεμία μου. Περνώ διάφορα προσωπικά προβλήματα»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Θέλω την ηρεμία μου. Περνώ διάφορα προσωπικά προβλήματα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει κάνει πολύ επιτυχημένες δουλειές στην τηλεόραση. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από την μικρή οθόνη. Δεν θέλει όμως και να... γυρίσει. Ο λόγος;

-Τι θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

«Αυτήν την στιγμή θέλω την ηρεμία μου, γιατί περνώ διάφορα προσωπικά προβλήματα. Αυτό όμως που θα ήθελα για να ξεφύγω θα ήταν να γύριζα το θεατρικό έργο «Θέε μου τι σου κάναμε;» ως μια τηλεοπτική σειρά. Θα έχει πλάκα. Ωραία κωμωδία. Αν θα ήθελα να γίνω κάτι είναι να γίνω ο νέος FINOS της τηλεόρασης. Να είχα ένα στούντιο παραγωγής σειρών, ταινιών που να μοιράζονται σε όλα τα κανάλια και να αξιοποιήσω όλο το δημιουργικό δυναμικό της χώρας σε ένα καινούριο προσανατολισμό. Αυτό για μένα είναι κάτι. Εγώ όταν έκανα τους «Μήστους» τους έκλεισα σ ένα στούντιο αλλά λειτούργησα το συναίσθημα της κωμωδίας. Ο Φίνος χώρισε τους πρωταγωνιστές σε κατηγορίες. Ο Χατζηχρήστος είναι ο επαρχιώτης, ο Βέγγος τρέχει με άγχος, η Βασιλείδου είναι η άσχημη που θέλουν να την παντρέψουν, ο Ηλιόπουλος είναι ο αφοπλισμένος που θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Κωνσταντάρας είναι ο πενηντάρης που θέλει να τσιλημπουρδίσει. Ο καθένας είχε τον ρόλο του. Ο Φίνος διάλεξε τους υπαρκτούς χαρακτήρες μιας εποχής και τους ανέδειξε. Όπως και εγώ και στους «Μήτσους». Ο τσιγκούνης ας πούμε περνά σήμερα από τον σπάταλο και τον κοροϊδεύει, γιατί η κάθε εποχή φωτίζει τον κάθε χαρακτήρα διαφορετικά. Και όλη η ζωή είναι σε ποιο φωτισμό θα σε βάλει η μοίρα...» τόνισε στο «Enjoy».

-Εμείς στην Ελλάδα έχουμε ωραίο φως;

«Στην Ελλάδα έχουμε ένα ατού. Από πάνω μας έχουμε μια δυνατή λάμπα. Και πήραμε όλοι μαζί μια μαγκούρα και σπάσαμε αυτήν την λάμπα. Και βυθιστήκαμε σε ένα σκοτάδι άνευ λόγου. Το φως όμως δημιουργεί την μνήμη στους ανθρώπους. Δεν μπορεί να θυμηθείς μια χώρα με λάθος φωτισμό . Φεύγει από την μνήμη σου. Η Ελλάδα έχει χρώματα που το φως τα αποτυπώνει δυνατά στο φίλμ. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε μια χώρα με παντζούρια στα σπίτια; Στην Βόρεια Ευρώπη δεν έχουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved