Τόνια Σωτηροπούλου: Δε φαντάζεστε γιατί πάντα έχει αγαλματάκι των Όσκαρ στα ταξίδια της
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Δε φαντάζεστε γιατί πάντα έχει αγαλματάκι των Όσκαρ στα ταξίδια της

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε πως σε κάθε ταξίδι της κρατάει το Όσκαρ σφιχτά στα χέρια της!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς συμμετείχε με δυο ταινίες.

H ηθοποιός στο Seleο αποκάλυψε τον λόγο που πάντα στα ταξίδια της, παίρνει μαζί της ένα αγαλματάκι των βραβείων Όσκαρ: «Πιστεύω πάρα πολύ στον νόμο της έλξης. Έχω το δικό μου προσωπικό αγαλματίδιο του Όσκαρ και το παίρνω στα ταξίδια μου. Δεν είναι μόνο το βραβείο Όσκαρ, αλλά η επιτυχία και ότι αλλά πρεσβεύει αυτό το αγαλματάκι, που μπορεί να ελκύει».

Στην νέα ταινία του Νίκου Περάκη, Succes Story, βλέπουμε δυο νέα κορίτσια να κυνηγούν μια καριέρα στο χώρο του θεάτρου. Η μια από αυτές υποκύπτει και ερωτεύεται γνωστό και πλούσιο άντρα, πιστεύοντας πως θα την βοηθήσει να ανέβει κάποια καλλιτεχνικά μονοπάτια. Σε ένα βαθμό αυτό θα μπορούσε να γίνει και στην πραγματική ζωή μια νέας ηθοποιού, ωστόσο η Τόνια Σωτηροπούλου, κατηγορηματικά δηλώνει:

«Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και σε όποιον συμβαίνει, πάει γυρεύοντας. Είναι απλά καθαρά ανθρώπινο στοιχείο και πως αποφασίζεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για να κατακτήσεις κάτι. Τον ηθικό σεβασμό τον κερδίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει το στερεότυπο ότι κοιμούνται οι ηθοποιοί με κάποιον, για να κάνουν καριέρα. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου, είτε είσαι ηθοποιός, είτε έχεις περίπτερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved