Shakira: Συνεχίζει να ακυρώνει τις συναυλίες της λόγω προβλήματος υγείας – Η επίσημη ανακοίνωση
Showbiz

Shakira: Συνεχίζει να ακυρώνει τις συναυλίες της λόγω προβλήματος υγείας – Η επίσημη ανακοίνωση

Μετά το δικό της ποστ σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την αναγκάζει να ακυρώσει τις συναυλίες της, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Η Shakira πριν μερικές ημέρες εξήγησε μέσω social media πως είναι στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες συναυλίες αφού ο γιατρός της, της συνέστησε να κάνει αφωνία και να ξεκουραστεί για να αποφύγει μεγαλύτερη ζημιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση των συναυλιών της περιοδείας El Dorado World Tour, που ήταν προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, τις 12 Νοεμβρίου στην Αμβέρσα και τις 14 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ, έπειτα από εντολή του γιατρού της, διότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης των φωνητικών της χορδών.

Η Shakira είναι πραγματικά λυπημένη που δεν θα δει τους θαυμαστές της και αναγνωρίζει τη στήριξη που της έχουν προσφέρει στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην σκηνή το συντομότερο δυνατό και κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved