Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αν δεν έχεις πέσει ξερός, δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει ηθοποιός»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αν δεν έχεις πέσει ξερός, δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει ηθοποιός»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αγαπάει την δουλειά του και την κάνει πάντα με όρεξη. 

«Έχω άγχος μήπως δεν προλάβω να κουμπώσω το φερμουάρ στο φόρεμα και μήπως κάτι πάει στραβά με τα μαλλιά- περούκες. Σε αυτή την παράσταση τα γυναικεία κοστούμια είναι πιο πολλά από τα αντρικά» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για τον Φάνη Μουρατίδη: «Θα τολμήσω να πω ότι αισθάνομαι φίλο μου τον Φάνη. Συνεργαστήκαμε το 2005 στην ταινία «Πέντε λεπτά ακόμη» και έκτοτε χτίσαμε μια σχέση βασισμένη πάνω σε κοινούς κώδικες συμπεριφοράς και ηθικής. Έχουμε ωραίο δέσιμο».

Όσο για την παράσταση η «Κατάρα της Ιρμα Βεπ» εξήγησε: ««Δεν λειτουργούμε ποτέ λέγοντας πάμε να κάνουμε μια επιτυχία. Τουναντίον. Το σύνθημα είναι πάμε να κάνουμε μια αποτυχία». Μας λυτρώνει αυτό. Λειτουργεί καταπραϋντικά. Έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ακόμη και αν στις πρόβες πέφτουμε κάτω από τα γέλια, πρέπει να μπει ο δωδέκατος παίκτης για να καταλάβουμε τι έχουμε κάνει. Βέβαια μετά από πολύμηνες κουραστικές πρόβες, όπου επαναλαμβάνει καθημερινά τα ίδια αστεία, καταλήγεις να τα βαριέσαι. Μόνο στην ώρα της παράστασης αρχίζεις να νιώθεις τι συμβαίνει, παίρνεις την ενέργεια του κόσμου. Είναι μοναδικό αυτό το αίσθημα της συνεύρεσης σε κάθε παράσταση»

Μα δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχουν μέρες όπου απλώς φοράει το θεατρικό κοστούμι και κάνει τη δουλειά του διεκπεραιωτικά;

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Φυσικά έχω κάνει παράσταση και άρρωστος και εξαιρετικά κουρασμένος. Αν δεν έχεις πέσει ξερός, δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει ηθοποιός. Και κάποια στιγμή που καιγόμουν στον πυρετό είχα παίξει σε παράσταση. Σε κάθε παράσταση αυτό που προσπαθώ είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved