Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Για μένα η τηλεόραση είναι ένα όμορφο Μέσο»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Για μένα η τηλεόραση είναι ένα όμορφο Μέσο»

Για τις «εκπτώσεις» που ίσως θα έπρεπε να είχε κάνει στην αρχή της καριέρας του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Ειδικά τα πρώτα χρόνια αν είσαι άγνωστος, νέος και θέλεις να αποδείξεις τι αξίζεις μόνο επιλεκτικός δεν μπορείς να είσαι. Προσπάθησα να κάνω βήματα που δεν θα έθιγαν την αξιοπρέπειά μου. Δοκίμασα τα πάντα. Και τηλεόραση και σινεμά. Ήθελα να μπορώ να δουλεύω. Να νιώσω την ιδιοσυγκρασία μου ως καλλιτέχνης. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει καθιερωθεί η τηλεόραση ως κάτι υποδεέστερο και ταπεινό. Ως κάτι κακό. Προσωπικά, μου χάρισε τη γνωριμία με τον κόσμο. Ετσι με έμαθαν, οπότε για μένα η τηλεόραση είναι ένα όμορφο Μέσο.

Στη συνέχεια, είναι θέμα χαρακτήρα Δεν φέρθηκα χαζοβιόλικα, Ούτε θέλησα να κάνω λεφτά και να επαναλαμβάνω την τηλεοπτική μου περσόνα συνεχώς, εννοώ τους ρόλους που άρεσαν στον κόσμο. Έτσι θα είχα. σίγουρα ημερομηνία λήξης. Πολύ, γρήγορα θα σταματούσε ο κόσμος να ασχολείται με μένα Δεν θέλω να κάνω τα ίδια πράγματα συνεχώς. Το πιο όμορφο πράγμα για έναν καλλιτέχνη είναι να μη γνωρίζει τα όρια του, να μπορεί να πετά και ας κοπούν τα φτερά του. Να είναι ελεύθερος», λέει ο αγαπητός ηθοποιός στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved