Η νέα ζωή της Γιαγκούση: Η μετακόμιση στα Βίλια και η επέμβαση στο πρόσωπο
Showbiz

Η νέα ζωή της Γιαγκούση: Η μετακόμιση στα Βίλια και η επέμβαση στο πρόσωπο

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχει επιλέξει πλέον η Λίτσα Γιαγκούση.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, μακριά από τον θόρυβο και τα φώτα της πόλης, μένει στα Βίλια Αττικής, όπου περνάει τον χρόνο της ποιοτικά με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της και πρόσφατα σύζυγό της Μανώλη Κονταράτο, ακούγοντας προτάσεις για τραγούδια και συνεργασίες, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει και live εμφανίσεις!

«Θα κάνω νέα δισκογραφική δουλειά, αλλά λίγο αργότερα! Προς το παρόν ψάχνω τραγούδια. Θέλω να αξίζει τον κόπο το επόμενο τραγούδι μου! Δεν είναι ρίσκο να πεις ένα τραγούδι και να μη γίνει επιτυχία. Αλλά πλέον θέλω να μου αρέσουν τα τραγούδια που θα πω!» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Μένω ακόμα στα Βίλια, είναι επιλογή μου. Κάνω εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, αλλά όχι κάπου μόνιμα».


Στην πολύχρονη καριέρα της έχει συνεργαστεί στις πίστες με τον Γιάννη Πάριο, τη Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Αννα Βίσση, τον Αγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Πασχάλη Τερζή, ενώ το 2015 έκανε ένα ντουέτο με τον Tus, με τίτλο «Θύματα». Την ίδια χρονιά είχε και ένα ατύχημα. Ενας σκύλος τη δάγκωσε στο πρόσωπο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 4,5 ωρών!

Το γεγονός ότι η τραγουδίστρια επέλεξε να ρίξει τους ρυθμούς της τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαίο! Οπως έχει δηλώσει, έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη, αλλά το ξεπέρασε με την αισιοδοξία της και τη θετική σκέψη. Δεν πανικοβλήθηκε με τη δουλειά ή με ό,τι δεν «φαίνεται πια» πολύ. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso»: «Ποτέ δεν ήμουν από τους καλλιτέχνες που αποζητούσαν προβολή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved