Μαρία Εκμεκτσίογλου: Τι αποκάλυψε για το ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Τι αποκάλυψε για το ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι

Η Μαρία Εκμεκτζίογλου αποκάλυψε το ατύχημα που έπαθε. 

Η πορεία με τα βιβλία σου συνεχίζεται...

«Φέτος ερωτοτροπώ με τα μπαχαρικά, ξημεροβραδιάζομαι αγκαλιά με την κανέλα, τον κουρκουμά, τον αστεροειδή γλυκάνισο, τη μαστίχα, το μαχλέπι, το κακουλέ... Λόγω του ατυχήματος που έπαθα πριν από λίγο καιρό, το οποίο με βρήκε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν φέτος».

Tι έπαθες;

«Μόλις ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, πήγαμε στην Ανατολή, ανεβήκαμε στο όρος Νέμρουτ στον τάφο του Αντίοχου, ο οποίος έφτιαχνε αγάλματα τεράστια, 12 μέτρα, εκεί τα πήγα μια χαρά, αλλά μόλις γύρισα στην Αθήνα, στο σπίτι μου, κάνοντας πολύ βιαστικές κινήσεις, γιατί είχα να κάνω τραπέζι στους φίλους μου, στραβοπάτησα, γύρισε το πόδι μου και το έσπασα»

Τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

Ήμουν ένα μήνα σε ακινησία, τώρα θα είμαι με το νάρθηκα άλλες 20 μέρες, αφού έβγαλα το γύψο. Ένα μήνα δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι. Συντροφιά μου κρατούσαν οι φίλοι μου, που είναι πολλοί, κι έρχονταν με βάρδιες, ένας ερχόταν κι ένας έφευγε, εισέπραξα μεγάλη αγάπη. Το πόδι μου παραμένει σε ακινησία, αλλά αρχίζω και πηγαίνω σιγά-σιγά στο μαγαζί μου. Αυτό μου βγήκε, όμως, σε καλό»

Με ποιον τρόπο σου βγήκε σε καλό;

«Είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό να αφιερώσω ένα βιβλίο στα μπαχαρικά που αγαπώ. Όσο έμεινα μόνη και μη μπορώντας να μετακινηθώ, κάθισα στο σπίτι και ξεκίνησα με ένα πολύ νοσταλγικό πρόλογο ένα αφιέρωμα στα μπαχαρικά. Ξεκίνησα καινούργιο βιβλίο με αφορμή το ατύχημα που θα λέγεται: «Τα ερωτικά μπαχαρικά». Κοντεύω να το τελειώσω, γιατί το δουλεύω μέρα-νύχτα. Επειδή δεν κουράζω το σώμα μου, έχω αϋπνίες, γράφω μέχρι το ξημέρωμα, θα το προλάβω μέχρι την Πρωτοχρονιά. Έχει συνταγές παλιές και καινούργιες με μπαχαρικά, δικές μου, πολίτικες και μη... Ετοιμάζω πολλά, όπως κι ένα ακόμα βιβλίο, που θα λέγεται: «Από την Κρήτη στο Αϊβαλί».

Το ατύχημα με το πόδι σου ανέβαλε και την τηλεοπτική εκπομπή;

«Δυστυχώς, ναι. Ενώ είχα το συμβόλαιο μου με το ΣΚΑΙ και θα είχαμε φέτος την πρεμιέρα, δεν μπορώ γιατί μου το απαγορεύει ο ορθοπεδικός μου. Με σταμάτησε αυτό το ατύχημα, απαγορεύεται να περπατήσω. Όταν σηκωθώ, θα το ακουμπάω, δεν θα το πατάω καν. Μετά θα ξεκινήσω σιγά-σιγά το περπάτημα, αλλά αυτό θα πάρει χρόνο. Με την κατάκλιση έχασα αρκετά κιλά από την αγωνία μου. Συνήθως, όταν κάθεσαι, βάζεις κιλά, αλλά στεναχωρήθηκα. Ήταν το κακό μάτι, γιατί εμείς στην Κωνσταντινούπολη πιστεύουμε πολύ στη γλωσσοφαγιά και στο κακό το μάτι, γιατί τέτοιο ατύχημα ήταν, από εκεί έγινε. Έχω πάει σε βουνά και σε λαγκάδια, έχω ανέβει τα κατσάβραχα, έχω πάει σε γκρεμούς και το έπαθα μέσα στο σπίτι;» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved