Σωτήρης Καλυβάτσης: «Στο σχολείο ήμουν... περίεργος μαθητής»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Στο σχολείο ήμουν... περίεργος μαθητής»

Για τα παιδικά του χρόνια και πώς ήταν ως μαθητής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σωτήρης Καλυβάτσης

«Στο σχολείο ήμουν... περίεργος μαθητής. Όταν συμπαθούσα κάποιον από τους δασκάλους και είχα επικοινωνία μαζί του, ήμουν από τους καλύτερους της τάξης, αλλά σε αυτούς που αντιπαθούσα έκανα συνέχεια φασαρία. Αρκετές φορές μάλιστα με έβγαζαν έξω με το που έμπαινα στην τάξη, γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε», λέει στο Τηλέραμα και θυμάται:

«Όταν ήμουν πέντε ετών, ξεκίνησα μαθήματα γαλλικών, τα οποία δεν μου άρεσαν, αλλά συνέχισα μέχρι το γυμνάσιο, που έκανα την «επανάσταση» μου και τα σταμάτησα. Επίσης έχω κάνει επτά χρόνια γερμανικά και τέσσερα χρόνια αγγλικά. Η μητέρα μου είναι ζωγράφος και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αγιογραφία. Έτσι, από πολύ μικρός στο σπίτι κάναμε πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, από ζωγραφική, μακραμέ και μπατίκ μέχρι χαλκογραφίες», λέει και καταλήγει:

«Σε ηλικία έξι ετών έγινα ναυτοπρόσκοπος και παρέμεινα στο Σώμα ενεργά για 14 χρόνια. Μου αρέσει πολύ η φύση και αγαπώ πολύ τη θάλασσα. Από το 2001 έχω αποκτήσει ένα ιστιοπλοϊκό, με το οποίο έχω «οργώσει» τα ελληνικά ύδατα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved