Θάλεια Ματίκα: «Αυτό που µου λείπει είναι η οικονοµική ασφάλεια που παρείχε το µέσο της τηλεόρασης»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Αυτό που µου λείπει είναι η οικονοµική ασφάλεια που παρείχε το µέσο της τηλεόρασης»

Κάθε φορά που µιλά για τον σύντροφο της ζωής της, Τάσο Ιορδανίδη, η Θάλεια Ματίκα λάµπει από ευτυχία, όπως και σε πρόσφατη έξοδό τους στο «Mayor» του Κολωνακίου, όπου τους απαθανάτισε ο φακός της

«Συνεχίζω να τον θαυµάζω και αυτό τα λέει όλα! ∆εν θέλω να µιλήσω πάλι για εκείνον, γιατί συχνά κάνουµε ο ένας την αγιογραφία του άλλου και θα καταντήσουµε γραφικοί…» λέει η ίδια στη Real.
Κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, τη νοιάζει το «πώς» και µε «ποιον» και όχι να κάνει κάτι για να το κάνει. «Το µόνο πράγµα που µε ενδιαφέρει στη δουλειά µου είναι οι συνεργασίες. ∆εν έχω εµµονές µε έργα και µε ρόλους, δεν έχω τέτοιου τύπου φιλοδοξίες. Με τον ∆ηµοσθένη Παπαδόπουλο, που έχει σκηνοθετήσει τον “Θείο Βάνια” στο “Ανεσις”, συνεργαστήκαµε πέρυσι στο “Στρίψιµο της βίδας”. Ήταν µία πολύ ιδιαίτερη για µένα διαδικασία. Η ικανοποίησή µου είναι διπλή, γιατί φέτος είµαστε και επί σκηνής µαζί. ∆εν θα πω κάτι για τον “Βάνια” και για την παράσταση, για να µη νοµίζεις ότι προσπαθώ να διαφηµίσω τη δουλειά. Μπορώ, όµως, να πω µε απόλυτη σιγουριά ότι ο ήδη αποδεκτός από τη δύσκολη θεατρική κοινότητα ∆ηµοσθένης είναι τόσο άξιος, που ακόµα και η κοινότητα δεν έχει καταλάβει πόσο. Να το θυµηθείς. Είτε µε αφορµή το “Ανεσις” είτε µε αφορµή κάποιον άλλο σκηνικό τόπο, ο ∆ηµοσθένης θα συµπεριληφθεί ιστορικά στους πιο σηµαντικούς θεατρανθρώπους αυτού του τόπου».
Ευτυχής, ωστόσο, νιώθει και για τους υπόλοιπους συναδέλφους που παίζουν µαζί στην παράσταση. «Είµαστε πολύ τυχεροί που ο Βασίλης Μπισµπίκης βρίσκεται στη διανοµή του “Βάνια”. Επίσης, τι να πω για τον πυρήνα του “Ανεσις”; Η Σοφία Πανάγου, ο ∆ηµήτρης Καπετανάκος, ο ∆ηµήτρης ∆ιακοσάββας, ο Θοδωρής Κανδηλιώτης και ο Μάνος Καζαµίας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην παράσταση».
Η Θάλεια Ματίκα έζησε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης µε πολλά εξώφυλλα, υψηλές αµοιβές, δόξα κ.λπ. Τι κράτησε από αυτήν; Της λείπει; «Τι κράτησα; Πολλά καλά, πολλές εµπειρίες, πολλές εικόνες. Αυτό που µου λείπει περισσότερο είναι η οικονοµική ασφάλεια που παρείχε το µέσο της τηλεόρασης». Θα επέστρεφε δηλαδή στο γυαλί; «Θα επέστρεφα µε ένα καλό σενάριο. Θα ήθελα να βρεθώ σε µια καλογραµµένη κωµωδία ή µια γερή κοµεντί», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved