Πλούταρχος για Πουλόπουλο: «∆εν έκανε τα τσαλίµια που έκαναν άλλοι, δεν έκανε επίδειξη»
Showbiz

Πλούταρχος για Πουλόπουλο: «∆εν έκανε τα τσαλίµια που έκαναν άλλοι, δεν έκανε επίδειξη»

Δάσκαλο χαρακτηρίζει τον Γιάννη Πουλόπουλο ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος μιλάει για τους καλλιτέχνες που θέλουν ή δεν θέλουν να είναι πάνω στη σκηνή μέχρι το τέλος αλλά και για την... απιστία που έχει κάνει φέτος ο ίδιος! 

Θα επιστρέψουµε µετά στη γυναίκα σου. Θέλω να µου πεις πώς νιώθεις που λες τα τραγούδια που ερµήνευσε µοναδικά ο µεγάλος µας Γιάννης Πουλόπουλος…

Τεράστια χαρά και συγκίνηση νιώθω! Είχα δουλέψει πλάι του στο ξεκίνηµά µου, ξέρεις. Μια µεγάλη φωνή και µια µεγάλη καρδιά. Και τι γενναιόδωρος! Θυµάµαι κάναµε πρόβα, ήρθε προς το µέρος µου, δοκίµασε το µικρόφωνο και είπε µε ένταση στους ηχολήπτες «Παιδιά, ανοίξτε το µικρόφωνό του! Το δικό του πρέπει να είναι ανοιχτό. Οι φωνές µε τις φωνές και οι άφωνοι µε τους άφωνους». Είχα δακρύσει από χαρά και ακόµα και τώρα που στο λέω συγκινούµαι. ∆άσκαλος, φωνάρα, µε ψυχή. Χαρισµατικός, δωρικός, ακουµπούσε κατευθείαν την καρδιά. ∆εν έκανε τα τσαλίµια που έκαναν άλλοι, δεν έκανε επίδειξη, δεν το είχε ανάγκη.

Απέχει από τον χώρο πολλά χρόνια…

Από θέση και άποψη και εφόσον είναι επιλογή του, τι µπορούµε να πούµε εµείς; Έχει αφήσει τεράστιο θησαυρό πίσω του και αισθάνεται πλήρης, γιατί να µην το κάνει; Κι εγώ, περνώντας τα χρόνια, µπορεί και να το σκεφτόµουν. Υπάρχει ζωή και πέρα από την πίστα. Πολλοί ηθοποιοί-τραγουδιστές µένουν σε αυτήν ή στη σκηνή, δεν τις αφήνουν. Κι αυτό σεβαστό. Οταν τους δίνει φιλί ζωής η σκηνή, γιατί να µην είναι σε αυτήν; Γιατί όχι;

Υπάρχουν κάποιοι που λένε «να πάνε σπίτι τους, τι δουλειά έχουν ακόµα στη σκηνή»...

Ποιος µπορεί να πει κάτι τέτοιο σε έναν καλλιτέχνη; Ποιοι είναι αυτοί οι... µάγκες, για να είµαι και επίκαιρος µε το έργο, που τοποθετούνται ανάλογα; Αν είναι δυνατόν!

Κάνεις, λοιπόν, µια µικρή απιστία φέτος...

Εγώ απιστία ποτέ! Ούτε µικρή ούτε µεγάλη.

«Παίζω» µε το ότι κάνεις και θέατρο φέτος...

Έτσι το δέχοµαι! Ξεκίνησα, λοιπόν, µε το «Γοργόνες και µάγκες» και από τις 24 του µήνα θα «χτυπάω» και στο «Φωταέριο», κάθε Παρασκευή-Σάββατο και ίσως Κυριακή, µε τον Ηλία Βρεττό και τους Kings πλάι µου. Ο µεγάλος µου έρωτας είναι το τραγούδι και ανήκω στην πίστα. Το ότι συµπράττω στο µιούζικαλ του «Μπρόντγουεϊ» είναι µια µικρή εξαίρεση, την οποία απολαµβάνω πολύ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved