Εύη Καραγιάννη: «Με τον Κώστα Βουτσά έχασα δυο παιδιά από αποβολές»
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: «Με τον Κώστα Βουτσά έχασα δυο παιδιά από αποβολές»

Η Εύη Καραγιάννη υπήρξε χρόνια ζευγάρι με τον Κώστα Βουτσά κι έζησαν έναν δυνατό έρωτα.

Η ίδια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε τη δύσκολη στιγμή που πήρε την απόφαση να κάνει έκτρωση ενώ εξομολογήθηκε και τις δυο αποβολές που είχε όταν ήταν με τον Κώστα Βουτσά.

Στο έργο αναφέρεσαι και σε μια έκτρωση που είχες κάνει στο παρελθόν.

«Ήταν μια «δυνατή» έκτρωση σε νεαρή ηλικία. Αναφέρομαι και στον θεό, γιατί έχω πολύ βαθιά πίστη και η δοκιμασία που πέρασα με έφερε πολύ πιο κοντά. Υπήρξε μεταμέλεια, μετάνιωσα για αυτό που είχα κάνει, για την έκτρωση. Ήταν πριν από το γιο μου τον Ανθιμο (Ανανιάδη). Με τον Κώστα Βουτσά «έχασα» δύο παιδιά, από αποβολές. Το δεύτερο ήταν και μεγάλο παιδί, ήταν πολύ δύσκολο. Ήθελα να κάνω και δεύτερο παιδί. Τώρα μου αρκεί ο Άνθιμος, γιατί με ολοκληρώνει σε όλα, είναι παιδί για 150 παιδιά», αποκαλύπτει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

Τι δεν θα έκανες ξανά στη ζωή σου;

«Την έζησα πάρα πολύ καλά τη ζωή μου, δεν ξέρω τι δεν θα έκανα. Αν ήμουν μικρό κορίτσι, θα πρόσεχα να μη μείνω έγκυος. θα εξασφάλιζα πολύ καλά τον εαυτό μου σ' αυτό, και είναι κάτι που το λέω συνέχεια στο παιδί μου. Η φύλαξη γύρω από αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό θέμα. Αυτό το θέμα, η έκτρωση, πονάει, είναι ένα τόσο μεγάλο κακό και μάλιστα όταν γίνεται τον 4ο μήνα είναι ακραίο. Η άγνοια, ο φόβος... το λάθος μου ήταν που δεν το είπα στους γονείς μου, εκείνοι θα συμφωνούσαν να το κρατήσω το παιδί»

Σου έχει στοιχίσει;
«Μου έχει στοιχίσει, γιατί αυτός με λάτρευε, μου είχε πει ότι θέλει να παντρευτούμε, αλλά δεν ήθελε να κάνουμε παιδί. Ήταν πολύ ερωτευμένος, ήθελε να ζήσουμε, να γλεντήσουμε, να χαρούμε τον ερωτά μας και μετά από 5 χρόνια να κάνουμε παιδί. Είχε έναν απόλυτο εγωισμό και με ανάγκασε να κάνω κάτι τόσο ακραίο. Με έχει στοιχειώσει αυτή η έκτρωση, γιατί με ανάγκασαν οι συνθήκες, πιέστηκα και ανάλογα με την ηλικία και τις εμπειρίες διαπραγματεύεσαι τη ζωή σου. Με τον Άνθιμο είχα μια πολύ περίεργη εγκυμοσύνη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved