Ποια θέλει το κακό της Χατζίδου; Το καμένο αυτοκίνητο και οι υποψίες της
Showbiz

Ποια θέλει το κακό της Χατζίδου; Το καμένο αυτοκίνητο και οι υποψίες της

Υπό το καθεστώς τρόμου ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, καθώς φαίνεται ότι άγνωστοι, που την έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, θέλουν να της κάνουν κακό και να την εκφοβίσουν.

Χθες τα ξημερώματα το αυτοκίνητο της έγινε παρανάλωμα της φωτιάς στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρίσκεται η κατοικία της. Το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στην οδό Μεσσηνίας, κοντά στο σπίτι της στη Γλυφάδα, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες στη 01.20 χθες τα ξημερώματα. Την ίδια κιόλας στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε κλήση από έναν περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε για την πυρκαγιά.

Τις εκρήξεις από τα λάστιχα και το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου άκουσε, όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η espresso και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν στο σπίτι της και βγήκε στο μπαλκόνι της για να δει τι συμβαίνει, για να διαπιστώσει έντρομη ότι οι εκρήξεις προέρχονταν από το δικό της όχημα το οποίο είχε λαμπαδιάσει! Αμέσως έφθασαν στο σημείο δύο οχήματά της Πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά, η οποία όμως είχε καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς το μικρό αυτοκίνητο.

Οπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες έρευνες που έκαναν οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, άγνωστοι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, είχαν περίλουσει το αυτοκίνητο με εύφλεκτο υγρό και το είχαν παραδώσει στις φλόγες. Κίνητρο του εμπρησμού ήταν πιθανότατα η εκδίκηση και για τον λόγο αυτόν ανέλαβαν τις έρευνες οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Μόλις συνήλθε από το σοκ, η Ελένη Χατζίδου κλήθηκε στο τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση, Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, η τραγουδίστρια φέρεται ότι ανέφερε πως οι υποψίες της στρέφονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία έχει διαφορές. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο αυτοκίνητο της, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές! Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη καλούνται άτομα του περιβάλλοντος της καλλιτέχνιδας για να δώσουν κατάθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved