Κατερίνα Τσάβαλου: «Πρώτη φορά κάθομαι τόσο πολύ...»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πρώτη φορά κάθομαι τόσο πολύ...»

Η Κατερίνα Τσάβαλου διανύει την ομορφότερη εμπειρία ζωής για μια γυναίκα αυτή την περίοδο.

«Αυτό τον καιρό ζω στο έπακρο την εγκυμοσύνη μου και κάνω λίγα πράγματα στη δουλειά μου, Ό,τι ήταν να κάνω στο θέατρο δεν θα γίνει και δεν με νοιάζει κιόλας, οπότε κάνω λίγες μεταγλωττίσει που προκύπτουν. Βρίσκομαι στο σπίτι, διαβάζω, σκέφτομαι πολύ, έχω μείνει πολύ με τον εαυτό μου, μπαίνω στο ίντερνετ... Πρώτη φορά κάθομαι τόσο πολύ κι έχω τόσο χρόνο» τόνισε στο Λοιπόν.

-Άρα, απολαμβάνεις «διακοπές» λόγω της εγκυμοσύνης σου;

«Από τη μία το απολαμβάνω, γιατί το θεωρώ μεγάλο δώρο και νιώθω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη για την εγκυμοσύνη, αλλά έχω και πάρα πολύ άγχθ5, όπως είναι λογικό. Είναι η πρώτη φορά και οι εξετάσεις, το τι θα γίνει, μου φαίνονται βουνό. Ενώ έχω καλή εγκυμοσύνη, χωρίς ναυτίες, μου έχει βγάλει λίγο θυρεοειδή και νιώθω κουρασμένη.»

-Βρίσκεστε στη διαδικασία των προετοιμασιών για το δωμάτιο του μωρού;

«Σιγά-σιγά, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, θέλει και σκέψη, να δούμε διάφορα πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει παιδιά και λένε: «Πάρε κι αυτά τα ρουχαλάκια», οπότε «παίζει» κι αυτό και είναι πολύ ωραίο. Σε αυτή τη φάση είμαστε, δεν έχω φτιάξει δωμάτιο ακόμα, δεν έχω κάνει τίποτα τέτοιο. Λέω ότι είμαι έγκυος, αλλά ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, όπως όταν γεννιέται το μωρό και το παίρνεις στα χέρια σου. Είναι όμορφα... περίεργο. Σκέφτομαι αν θα τα καταφέρω να γίνω καλή μάνα, πώς θα ανταπεξέλθω, όλα αυτά γυρίζουν στο κεφάλι μου. Δεν μπορώ να κάνω όνειρα για την κόρη μου ακόμα. Αυτό που προέχει είναι να γεννηθεί, να είναι καλά. θέλω να της δώσω όσο περισσότερη αγάπη και σεβασμό μπορώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved