Ξεσπά η Κορινθίου: «Μου γύρισε το μάτι... Είπαν ψεύτικα τα οπίσθια μου. Αν είναι δυνατόν»
Showbiz

Ξεσπά η Κορινθίου: «Μου γύρισε το μάτι... Είπαν ψεύτικα τα οπίσθια μου. Αν είναι δυνατόν»

Για την κριτική που της έχει γίνει σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίσεις, τις αντιδράσεις της αλλά και για το πώς έχει αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Κορινθίου.

Το αντέχετε όλο αυτό που συμβαίνει με τα σχόλια για τις φωτογραφήσεις σας;

«Στην αρχή κόλλησα στον τοίχο γιατί ήταν πολύ έντονο και δυνατό σαν τσουνάμι. Τώρα είμαι εντάξει. Ολο αυτό ξεκίνησε το καλοκαίρι με διάφορα που συνέβησαν, έγινε σταδιακά αλλά το πιο έντονο ήταν με το εξώφυλλο»

Η αντίδραση σας τότε όμως ήταν να ποστάρετε αρετουσάριστη φωτογραφία. Μόνη σας το αποφασίσατε ή σας συμβούλεψε κάποιος;

«Μόνη μου το αποφάσισα. Δεκαπέντε χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω ο δικηγόρος και ο σύμβουλος της Μαρίας είναι η Μαρία. Ο,τι κάνω, το κάνω μόνη μου μετά από δική μου σκέψη, δική μου οργάνωση και με τη δική μου μέθοδο. Οδηγούσα εκείνη την ώρα και ήμουν σε έξαλλη κατάσταση όταν το αποφάσισα»

Είχατε διαβάσει όσα γράφονταν ή σας έπαιρναν τηλέφωνο να σας τα πουν;

«Χτύπαγε ασταμάτητα το τηλέφωνο. Ηταν κυριολεκτικά σαν να είχε σκάσει τσουνάμι. Πήρα τηλέφωνο τον φωτογράφο και του είπα «Στείλε μου τώρα την αρετουσάριστη!». Όπως κι έγινε. Μόλις την πήρα την ανέβασα αμέσως στον λογαριασμό μου στο Instagram. To έκανα γιατί ένιωσα να με χτυπάνε. Πήρε μεγάλες διαστάσεις χωρίς λόγο και αιτία. Ηταν πρωτόγνωρο όλο αυτό»

Δεν περιμένατε ότι θα πάρει διαστάσεις; Αισθησιακή φωτογράφηση ήταν...

«Φυσικά και το γνώριζα διότι πάντα γνωρίζω πως ό,τι και να γίνεται γύρω από το όνομα μου γίνεται παραπάνω απ' όσο πρέπει. Φυσικά και το περίμενα. Ειδικά όταν γίνονται τέτοιου είδους φωτογραφήσεις προκαλείται ντόρος, αλλά αυτό που συνέβη με μένα ήταν πρωτόγνωρο. Αισθάνθηκα ότι προσπαθούσαν να με ρίξουν, να με τραβήξουν κάτω. Να δημιουργήσουν μια εικόνα της Μαρίας που δεν είμαι εγώ. Με υποτιμητικά λόγια, ασέβεια και ειρωνεία. Αυτά δεν μπορώ να υποφέρω, όχι τη γνώμη των άλλων. Μου γύρισε το μάτι και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου και επέλεξα να κάνω αυτό. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου. Και μετά από αυτή την αντίδραση πάλι κάτι βρήκαν να πουν. Οτι είναι ψεύτικα τα οπίσθια μου κ,λπ. Αν είναι δυνατόν»

Όταν κάνετε μια γυμνή φωτογράφηση, τι περιμένετε να ακούσετε δηλαδή;

«Τα ίδια και τα ίδια. Ο,τι είχε ειπωθεί και τις προηγούμενες φορές»

Αυτές τις φωτογραφήσεις γιατί τις κάνετε; Επειδή το θέλετε ή επειδή σας το ζητούν τα περιοδικά;

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν το θέλω. Που σημαίνει ότι είναι αλληλένδετο. Που σημαίνει ότι είτε υπάρχει μια πρόταση είτε μια ιδέα, εγώ θέλω να το κάνω. Θα κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν δίνω λογαριασμό. Σε όποιον αρέσω. Δεν αποποιούμαι τίποτα από όλα αυτά. Για μένα, είναι ένα είδος φωτογράφησης όπως όλες οι άλλες. Το κακό με μένα είναι πως είτε φορέσω ένα μαγιό ολόσωμο είτε ένα μπικίνι είτε ένα κολλητό φόρεμα είτε κάνω μια πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση θα ειπωθούν τα ίδια πράγματα», λέει σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα η ηθοποιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved