Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η Μαντάμ Σουσού, ο μαραθώνιος και η επιτυχία
Showbiz

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η Μαντάμ Σουσού, ο μαραθώνιος και η επιτυχία

Ρίχνει σκληρή δουλειά για τη Μαντάμ Σουσού η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μιλάει γι' αυτό αλλά και για την επιτυχία που γνωρίζει η παράσταση. 

Σαρώνεις τη σκηνή για δυόµισι ώρες, τρέχοντας έναν απόλυτο µαραθώνιο...

Πρόκειται, όντως, για έναν δύσκολο µαραθώνιο που απαιτεί όλη την ενέργειά σου, όλη τη δύναµή σου. Πρέπει όλη τη µέρα να µην ξοδεύεσαι σε άλλα πράγµατα, να κάνεις οικονοµία για να µπορείς το βράδυ να αντεπεξέλθεις σε όσα ζητάει αυτή η παράσταση. Πρέπει να κρατάς δυνάµεις, όπως κάνει ο αθλητής. Είναι, όµως, τόσο σηµαντικό για εµάς, που η παράστασή µας κάνει συνεχόµενα sold out σε ένα θέατρο 1.500 θέσεων και αγκαλιάζεται µε τέτοια θέρµη από το κοινό, που παίρνουµε δύναµη από αυτό και προχωράµε µπροστά.

Άρα, είσαι χαρούµενη από την επιτυχία.

Χαρούµενη και ευτυχισµένη, γιατί πρόκειται για ένα αληθινό δώρο. ∆εν σχεδίαζα να βγω ξανά στη σκηνή - έλειπα καιρό από αυτή, όπως ξέρεις. Ηρθε η ιδέα του Πάνου Κατσαρίδη για µια «Μαντάµ Σουσού» που να µας αφορά σήµερα, έπειτα πήρε τη διασκευή µου στα χέρια του ο Γιάννης Κακλέας, ο οποίος µέσα από την τεχνογνωσία και τη φαντασία του την «απογείωσε» σκηνοθετικά. Επειτα ήρθε η δυνατή «συνάντηση» µε τον Κώστα Κόκλα και τον Αλκη Κούρκουλο και η στελέχωση του θιάσου από εξαίρετα πλάσµατα. Η µοναδική Μαρίζα Ρίζου έντυσε µουσικά τη «Μαντάµ Σουσού» µε µεράκι, η Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά τα κοµµάτια υπέροχα - τη φωνάζω «αηδονάκι µου». Σου τονίζω και πάλι πως πρόκειται για ένα µεγάλο δώρο. Από τις πρώτες ηµέρες το ένιωσα. «Κλείσαµε» µε τον Γιάννη Κεντ και από τη στιγµή που µου είπε «πάρε το έργο στα χέρια σου και δώσ’ του την πνοή που θες», ένιωσα σαν να είχα κάτι ξεχωριστό στα χέρια µου. Όλα έδεσαν µε ένα τρόπο ξεχωριστό. ∆εν είναι τυχαία η τόση επιτυχία της «Σουσούς» µας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved