Χατζηγεωργίου: «Και εγώ ζηλεύω και η Σοφία, αλλά προσπαθούµε να το αντιµετωπίσουµε λογικά»
Showbiz

Χατζηγεωργίου: «Και εγώ ζηλεύω και η Σοφία, αλλά προσπαθούµε να το αντιµετωπίσουµε λογικά»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχεται πως ζηλεύει τη σύντοφό του Σοφία Κρανιά, αλλά και πως η σύντροφός του έχει εκφράσει τη ζήλια της.

«Και εγώ ζηλεύω και εκείνη, αλλά προσπαθούµε να το αντιµετωπίσουµε όσο πιο λογικά γίνεται. ∆εν πρέπει να αφήνουµε τους δαίµονες να µας επηρεάσουν. Αν κάποιος κάνει το ατόπηµα, θα το κάνει είτε του κάνεις σκηνή ζηλοτυπίας και ρεζιλευτείς, είτε όχι. Γενικότερα, όµως, οι γυναίκες είναι πλάσµατα που θέλουν ειδική µεταχείριση. Το να λες ότι έχεις άδικο ακούγεται καλύτερο στις γυναίκες, γιατί τους αρέσει να ακούν έναν άνδρα που ρίχνει τον εγωισµό του» δήλωσε στη Real ο ηθοποιός.
Αυτόν τον καιρό ο Γιάννης Χατζηγεωργίου µοιράζει τον χρόνο του ανάµεσα στα γυρίσµατα του σίριαλ «Παρθένα Ζωή» και στις τελευταίες παραστάσεις του «Άστρα… να πάνε» του Βασίλη Ρίσβα και της ∆ήµ ητρας Σακαλή, µια κωµωδία καταστάσεων σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαγδαληνού. «Είµαι πολύ ενθουσιασµένος µε τη συµµετοχή µου στη σειρά, αλλά και για τη θεατρική παράσταση που το κοινό αγκάλιασε σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα κάνω πρόβες µε το συγκρότηµα RadioΑct, προετοιµάζοντας τα χειµερινά µας live, ενώ βρίσκοµαι σε συζητήσεις µε εκδοτικούς οίκους για την κυκλοφορία του βιβλίου που έγραψα το καλοκαίρι µε τίτλο ‘‘Ζιακ, η έκλειψη’’, το οποίο απευθύνεται σε αναγνώστες νεαρής ηλικίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved