Έλντα Πανοπούλου: «Ο κόσμος έχει την ανάγκη να πάει στο θέατρο»
Showbiz

Έλντα Πανοπούλου: «Ο κόσμος έχει την ανάγκη να πάει στο θέατρο»

 Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα θέατρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλντα Πανοπούλου.

«Φυσικά η οικονομική κρίση. Γιατί ο κόσμος, στην κυριολεξία, δεν έχει χρήματα και δεν μπορεί να πληρώσει το αντίτιμο κανενός εισιτηρίου. Υπάρχει πλέον κάποια πολύ μικρή κάστα ανθρώπων που έχει άφθονα χρήματα, αλλά είναι πολύ μικρή, πολύ συρρικνωμένη. Το θέατρο πάντα το συντηρούσε το αστικό κοινό, το μεσοαστικό, αλλά και το μικροαστικό. Οι άνθρωποι που έβγαζαν ως προς το ζην είχαν παλαιότερα και τη δυνατότητα μέσα σε αυτά προς το ζην να υπάρχει και η ψυχαγωγία τους.

Στο παρελθόν μπορούσαν να διαθέσουν χρήματα για ένα εισιτήριο γι' αυτούς και την οικογένεια τους 5-6 φορές τον χρόνο. Σήμερα μιλάμε για μία φορά τον χρόνο. Και αυτό αν θα καταφέρουν να έχουν τα χρήματα για να πάνε να ψυχαγωγηθούν. Γι' αυτό και επιλέγουν παραστάσεις που έχουν μειωμένο εισιτήριο. Και όλες οι παραστάσεις έχουν μειωμένο εισιτήριο, κακά τα ψέματα. Ακόμα και αυτές που είναι ιδιαιτέρως προβεβλημένες μέσω των τηλεοπτικών σποτ και οι εκτός ζώνης που λέμε.

Ολοι προσπαθούμε, μειώνοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου, να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος έχει την ανάγκη να πάει στο θέατρο για να ξεχαστεί από τα καθημερινά του βάσανα. Αυτό έχουμε την υποχρέωση να το προσφέρουμε εμείς οι καλλιτέχνες, μειώνοντας κατά πολύ τα δικά μας εισοδήματα», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Full life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved